![]() |
#11 |
![]() dengeler değişti ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Acemisi
|
![]() ben araf yarenle yani selimle c3n aracılıgıyla tanısmıstım o zamanlar ne hipo nede araf'la bi sorun yoktu neler oldu bilmiorum bilmedigim konu hakkında yorum yapmam bildigim şeyleride kimsei kırmadan yüz yüze konusurum bunu ganymede kardesim iyi bilir ve araf yarenle kısa zamanlıkta olsa bi tanısmıslıgımız var bende bi saygısızlıgını bi hava attıgını görmedim gayette degerli bi insan araf yaren yolun acık olsun kardesim en basit örneklerden biriside böbürlenmiş olsaydın (kesinlikle yanlıs anlasılmasın) bu sitede ne işin olurdu sonucta calıstıgın organizasyonlar belli işler belli umarım bu sölediklerimde bi tarafa cekilmez bi tartısma konusu olmaz sadece görüşlerimi söledim saygılar herkeze araf yaren sevgilerle kardesim...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Yasaklanmış Üye
|
![]() rap yapan herkez bizi bilecek ![]() her türlü kapışırım ![]() ![]() beni alem tanıyo ![]() dinle ![]() Konu Kirk4imha tarafından (04-11-2010 Saat 11:23 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
#17 | |
Administrator
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
258 noise, c3n, c3n clan, cankiri, denizli, egemen, ganymede, kaptan black, roportaj, video roportaj, Morfin |