![]() |
#1 |
![]() merhaba ben ganymede eski ismiyle kanky biz o zmanlar daha küçüktük ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Forum Acemisi
|
![]() Alıntı:
![]() Ömerin oldugu zamanlarda cook kişi rap i tanıdı. onun sayesinde tüm kücük cocukların agızında rap sarkıları war.Bunlar görünen seyler.Kaç yerde konser verdi k.merkezi,yüksek okul,tobb,and.lisesi.ılgaz senlikleri daha sayıym mı? Sen burda helal olsun bak kardeslerimiz bişeyler yapmıs demen gerekio, Eger sen böle diyosan RAp i kendi egonu tatmin etmek için yapıon demektir.Tamam iyi bi grup degildi belki ama rap adına urasıyolardı. O zamanlar internet ortamına fazla önem werilmedi o yüzden herkez duyamadı şimdi çankırı yazsan youtube a breakdance gelio kelmalcan gilin... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Azimli Üye
|
![]() rad o laflar dalga havasinda gibi geldi bana yazdiklarimin hepsi dogru inkar eden ciksin karsima tamam iyi olmayabilirdik o zamanlar ama ilk diyosam bu dogru iyi olmasada ugrasiyoduk iste tanitmak icin elimizden geleni yaptik simdi ilerledi biz olmasaydik bu kadar taninmazdi diyebilirim neyse saygilar selametle...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Azimli Üye
|
![]() ilk olarak TOBB nin okul gecesinde çıkmıştık bu Çankırı nın ilk rap konseriydi sonra yüksekokulda bir Rock grubuyla beraber söylemiştik sonra Ilgaz Güldağı festivalinde çıkmıştık en buyuk konserimiz oydu yaklaşık 3000 kişi ve milletvekili falan vardı bunlar olurken gerçekten meydanda bizden başka isim yoktu bunları sizi yermek veya artistlik amacıyla söylemiyorum sadece Çankırı hiphop un başlangıcının gerçek hikayesidir eğer yanılıyorsam lütfen biri gelip adam gibi söylesin yüzüme böyle yukardaki gibi dalga geçen cümleler kullanılmasın...
|
![]() |
![]() |