|
![]() |
#1 |
![]() Oncelikle herkese selamlar böyle bi konu açma nedenim söyle bir baktımda bazı illerde toplu albümler yapılmış hatta 2.cisi yapılmaya hazırlanılıyor onlar yaptı bizim ne eksiğimiz var eski konulara baktım ve yine böyle bir konu gündeme gelmiş ama erken denmiş bence şimdi zamanı geldi böyle birşeye başlanırsa coğu kişinin destek vereceğinden eminim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]() Bu konuyu gerek forumda gerekse Çankırı içi özel görüşmelerde defalarca görüştük. Şu an biraz daha zaman var gibi... Albüm yapılacaksa benim görüşüm free beat kullanılmadan bir konu üstüne yoğunlaşmış konsept bir albüm yapılabilir. Hatta bu olay proje haline bile çevirilebilir. Yani projeden kastım örneğin Çankırı'nın tanıtımı ismi altında gerekli resmi dairelerle temasa geçip 10-15 parçalık Çankırıyla alakalı albüm yapılıp Kültür Müdürlüğü vs. gerek maddi, gerek tanıtım destek çıkabilir. Veyahutta parçalarda Çankırı ilgisi hiç olmasa da sağlam bir net albümü yapılabilir. Ama halen daha zamana ihtiyaç var.
Konu Malibu tarafından (05-15-2010 Saat 09:08 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderator
|
![]() Alıntı:
Katılıyorum hacı.Yapınca çok sağlam birşey yapılmalı..Sonucda Çankırı'yı temsil eder o albüm o yüzden em si arkadaşların daha daha sağlam olması gerekiyor o da zaman işte =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |