![]() |
#1 | |||
![]()
Sözler; Karanlıkta bekçiyim dört duvarla sabahların Olmasını beklemek değildi canımı yakması Düşük yüzüm , biraz ışık belki parıltı Doğmasını beklidiğim güneşin hala doğmaması İki kelime iki satır ne eksik ne fazlasın Bu yürek bankamı lan hangi birini içine atsın Yalanda olsa söyle yüzüme doğru konuş artık Unuttum baba inanki şuan kaç yaşındasın Hevesim olmadı hiç para benden uzaktı Önemli olan elinin tam omuzumda olması Yavaşlatır , bütün yükün ayakta durması Koşmasını bilmiyorsan sende yer altındasın Şair yazar çizer fakat kalem karıldı Romanlarda geçenler nedense yaraya kasttı Şuan mürekkebin mısrada en son damlasıydım Sonunda uyandık , günaydın masaldasın. Rüyam olsun gerçek hayat Sen ne kadar uğrassanda boşa Bu gün var yarın yine yoksun Kimlere yarar bu kalp kırmak Rüyam olsun gerçek hayat Sen ne kadar uğrassanda boşa Bu gün var yarın yine yoksun Kime yaradı sahte bir dünya Tam , bugünün ortasında Kendimi arıyorum ben en sonunda bulana kadar Bu duygu düşünceyle çok güzeldi hayatımda Gülen yüzler görmek için mutlu olmamak ta var Yaşamın gözünü açıp kapattığın ana kadar Uykudaysam eyer durma sakın durma parçala Topladığım çerçevede tüm anılar bu parçada Ben kırılan camlarıyım at çöpe bir çırpıda Melek ve şeytan aynı gördüğüm bu aynada Seçim yapmaman gerekli başka bi dost bulmadan Arkana bakmadan git asıl budur gerçek olan Kalbine vur kilit benim defterimde bitti yalan Beynimde bi yerdesin burda kafamda Unutulursun elbet belki yarın başka kadınla Anlaman yetmedi ben sol köşende barınamam Aşk olsun , boş dursun kalp ! ilerde en uzakta 2x Rüyam olsun gerçek hayat Sen ne kadar uğrassanda boşa Bu gün var yarın yine yoksun Kimlere yarar bu kalp kırmak Rüyam olsun gerçek hayat Sen ne kadar uğrassanda boşa Bu gün var yarın yine yoksun Kime yaradı sahte bir dünya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |