|
![]() |
Casus ft. Ayben - Mavi ve Pembe [Video Klip] |
![]() |
Seçenekler
![]() |
Stil
![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||
![]() ![]() Makela grubu üyesi olan Casus bu sene çıkarmış olduğu solo albüm ile dinleyicilerin karşında olmaya hazır. "Romantik Serseri" albümünden "Mavi ve Pembe" şarkısına klip çeken Casus, Türkçe rapin en iyi kadın sesi olan Ayben eşlik etmektedir. Türkiye'de yakın zamanda raflarda yerini alacak albümde Casus'a eşlik eden mc'ler Erci E, Black Tiger, Ramiz, Şidde MC, Timur Kaplan, Sansar Salvo, Defkhan ve Sahtiyan ile hazırlanılmıştır. Online İzle:
Klip İndir: Casus ft. Ayben - Mavi ve Pembe Online: www.myspace.com/ayben34 www.myspace.com/casuskadir Konu RapubliX tarafından (03-28-2010 Saat 01:25 PM ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Sevmedim berbat derecede..aybenden hiç böle bişi beklemezdim şahsen cok sevdigim bi mc ydi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bune valla katılıorm mali'ye xD anasınıfı cocukları yapmş gbi xD xD
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() biz bunlari begenmiyoruz ama sizce siz boyle müzik yapıyormusunuz onu söyleyin önce_?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ola bilir ama yinede emege saygi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bencede saygi valla sende haklısın bendede hata var ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Salla =) saygı olursun tamam ama gene sevmediysek sevmemişizdir daha iyisini yapmıyoruz diye kötü bir şarkıya kötü diyemecekmiyiz =)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sende haklisin sadece bir bakis acisi benimkide ondan oyle dedim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |