|
![]() |
Ceza ve bazı düetler hakkında Roka'dan açıklama! |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Önce Kolera'nın bugünkü twitter macerasında tweetlemiş olduğu tweetleri yazayım sonra da Elif ablanın açıklamasını ![]() - Sen onu bunu geç de Jedi Mind'la turne ne oldu?Adamın kulisine girip zoraki foto çekil,turneye çıkıyoruz de fıss.Biz Jedi'ı getirdik ya aman - kusur kalmayın.Bir de bize yalancı derler.Hadi onu geçtim Lenny Kravitz düeti ne oldu?Ya da dur sen bana portishead düetini söyle - yo yo vazgeçtim d12 i söyle.İnsan 2 ayak üstünde bu kadar senaryo nasıl yazar yahu ![]() ![]() - Sen onu bunu geç Jedi'la turne ne oldu ![]() Roka'nın Medceza.Com'a açmış olduğu konunun aynısını kopyalıyorum: lenny kravitz = bu parça unicef sponsorluğunda başlatılan dünya çocukları için yapılacak bir yardım bir organizasyonun tanıtımı içindi. hatta klip türkiye de tarihi mekanlarda geçecekti ..vs teklif geldi kabul ettik, beat gedli yazdı okudu ceza sonrasında biraraya gelip tanıştılar ancak daha sonra proje ertelendi, derken hiç ses gelmedi ve ceza nın ''eksiklerim hatalarım senin pisliğini kapatmaz'' şeklinde cümleler sarfettiği kefallere yem olarak kaldı. vakti zamanında basında da yer alan bu proje ile ilgili sizden daha fazla şey bilmiyoruz. kimseyi arayıp ''ne oldu bizim lenny feati, ne zaman olacak'' diye sormadık.kısaca uydurma haberlerle gündeme gelmek işimiz olsaydı her aldığınız gazetenin magazin sayfasında görürdünüz ceza yı. d12= eminem in şirketinden albüm çıkaracak olan will rush isimli bir rapçinin albümünde yer almak üzere kaydedildi ve o dönem amerika da yaşanan ekonomik kriz nedeni ile albüm piyasaya çıkmadı. parçayı 10.köy albümünde düet olmasını istemediğimiz için bizde kullanmadık henüz ancak ilerleyen zamanda bu parçayı dinyebileceğinize emin olabilirsiniz. portished= ulan ben unuttum bu muhabbeti onlar unutmamış koptum ya sene 2010 enayilerin takılı kaldığı zamana bak yuh! hatırladığım kadarı ile anlatayım bu düetin hikayesini ![]() portished albümünde yer alacak bir parçaya Ceza dan rap yapması istendi, ilginçti, çok düşünmeye gerek yoktu. cevap evet .toplamda 4 tane beat yolladılar.1 tanesi ceza feat olan parça diğer 3 tanesi de hediye ![]() fakat sonra öğrendik ki şarkıda yer alacak olan tek sanatçı ceza değilmiş, türkiye den farklı tarzda bir kadın şarkıcı da aynı şarkıda düet yapıyormuş.hal böyle olunca ceza projeden kendi isteği ile çıktı.bahsettiğim kadın şarkıcı yaptı düeti hatta daha sonra grubun bassçısı jim barr ile başka çalışmaları da oldu. yani çok zor değil protished ile çalışmak, bu kadar inanılmaz değil, büyütmeyin gözünüzde. birisi portished ile düet yapıcaz dediyse bu yalan olmak zorunda değil. hani lenny kravitz için şaşırmanızı anlıyorum da bu kadar düşmeyin.düetten çekilince adamların beatlerini de kullanmadık. haliyle yalan oldu her işi yalan,hile hurda ile yürüten fesatlar için. ayrıca jmt kadar da taş düşsün birilerinin başına. ceza nın ilk kez çıktığı avrupa turunu yapan hasan isimli dostumuz düzenlemişti jmt turunu. konserleri sebebi ile zaten avrupa da olduğu ve davet edildiği için dostlarını ziyaret eden ceza 2-3 hatıra fotosu çekildi diye nasıl bir heyecan fırtınası esti birilerinin yüreğinde gördük. demek biraz daha ileri gitsek saçlarında siyah kalmayacaktı.ceza jmt turunda demek onlarla sahneye çıktığı anlamına gelmiyor tıpkı ''lolo tatilde'' gibi bir deyiş ancak kıskançlık krizi sebebi ile öyle algılanmışsa birşey diyemeyeceğim.bu konuda yarım kalan tedavilerine devam edebilirlerse fayda göreceklerdir. benim adıma açıklamalar yapılıyormuş orada burada. demek ki açıklama bekleniyor benden dedim. çünkü bizim ailede rap yapamayan bir ben varım o yüzden herkes benim birşeyler açıklamamı bekliyor. o halde dedim beklentileri boşa çıkarmayayım. devamı gelecek onların dilinden ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
ceza, kolera, roka |