![]() |
#1 |
![]() DÜŞEY UMUT Darbe ağır darbe var bu bedende darbe geliyor işte Aldı bedeninden ruhu ruhuna götürdü eski yazı, günümüzde çip, papirüs mü kaldı artık multimedya ortamı salkım söğüt Salvo yaptı birkaç kere bu saltanatı devirme hevesine kolektif düşünen dağ yamacında sürtüne sürtüne Dahası mı kaldı çürümüş beyin, kanlı bedende Mertebeye ulaşmak zor ama git pisliklerin olduğu yere can ve kıy kendine Bedenin ruhunda şad olur hevesi var komitacı gibi gelirler üzerine İnadına bu yolda yürüyenlere ve bu gaflet dolu kişilere iltica edenlere Gerginlik sarmış her yanı girift bir sorun Yalnızlığa düşmüş bir mahkûm zincirlerini kesmek ister. Beklersin çaresi yoktur olağanüstü güçler Sorun sorun çözülmek bilmez ama en büyük inanç yaşam pahasınaysa bu değiştirilemez arkadaşlar bunu 8. sınıfa giderken yazmıştım o an büyük heves oldu raple bayağı ilgileniyordum sınav kaygımı koparan en büyük destekti ceza cezayla aybeni tanıdım o ara beyendim fuat cash flow kolera sahtiyan ve sagopa hani dedim yazayım ne çıkacak sayfalar dolusu yaz yaz yaz çoğunuda yazdıktan sonra beyenmedm neyse bunuda çok beyendim denilemez sagopayı düşünerek yazdım açıkcası o zaman başlıkta yazdığım gibi çook amatörce o anki hevesle işin ehli değilim işi yapmak isteyen değilim yapana saygım sonsuz eskisi gibi olamsada rap müziğinden hiç koptum denilemez o yüzden buradayım sadece paylaşmak istedim samimiyetinize güvenerek belki ufacık bir kelime görür bu işi gerçekten yapanlara ilham olur umuduyla koydum hepinize başarılar arkadaşlarım |
|
![]() |
![]() |
![]() |