|
![]() |
Correx Musko - El HardCorrex ( 2010 ) Album |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Bir çok tarzdan yaptığı sentez parçalarla dikkat çeken Mersin'den Correx Musko Rapunk tarzıyla harmanladığı "El Hardcorrex" isimli ikinci solo albumunu 6 aylık bir calışma sonucu siz hiphop ve rapunkerların begenisine sunuyoruz. Mix & Mastering Correx Musko ve Tolkie Z ye ait olan albumde; Kayıtların bir bölümü Trip Recordz bir kısmı ise Rusya'daki "Basta X Production" da alınmıştır.Beatler ise Correx Musko,İngiltereden Underbeat Productions,Rusya'dan Ratu & Tolkie Z ve Dj Nirvana ya aittir.Rock parçaların alt yapısında yardımcı olan Group Criminals'e tesekkür ederiz. -Albumde Rap,Punk,Industrial Metal tarzda parçalar dikkat çekiyor. -Ayrıca bazı parçalarda eşlik eden Dürişime (Nil),Egeciğime (Klostrofobisi Var Bu Kalbimin Giriş Sesi),Rusyadaki Tek Almanca Rapi yapan Ratu'ya,G.Criminase (Rock parçaların alt yapısında), Koray babaya ve Scratchlerinden ötürü dostum Dj Nirwanaya teşekkürü bir borc biliriz. -Özellikle bana herşeyde en büyük destegi veren aileme kucak dolusu sevgilerle.. KEYİFLE DİNLEYİNİZ... Correx Musko Myspace www.myspace.com/correxmuskoo 1.En Çizik İntro (Scratched by Dj Nirvana) 2.Correx Musko - Klostrofobisi Var Bu Kalbimin 3.Correx Musko - Gerizekalı Sevgilim 4.Correx Musko - Koydum Sana 1 Nokta 5.Correx Musko Ft. H.Koray - Kırmızı Cabrio 6.Correx Musko - Acıtır Şarkılar Dibe Vurdugunda 7.Correx Musko - Aduuket 8.Correx Musko - Ağladıgımı Kimseye Söyleme 9.Correx Musko - Zımparala Pinokyoyu 10.Correx Musko - Dünyanın Fişini Çektim 10.Correx Musko ft NiL- Sexy Gulyabani 12.Correx Musko - You & Roses ft H.Koray 13.Correx Musko ft NiL - 1 Öpücük Versene 14.Correx Musko ft Ratu - Komm Mit 15.Outro (Orhan Babanın Dişleri) linkten indirebilirsiniz CORREX MUSKO - EL HARDCORREX ALBUM 2010 http://www.4shared.com/file/20935015...ardCorrex.html link yenilendi!!!! Konu benimcigerim tarafından (01-28-2010 Saat 04:56 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
2010, album, correx musko, el hardcorrex, full album, hiphop, mersin, rap, rap album, rapunk |