![]() |
#1 |
![]() ahali bunu kapışma olarak algılamayın sadece kafamdaki düşünceleri yazıyorum... çok düşündüm uğraşıyım mı uğraşmayımmı diye sonra açtım interneti yazdım google a cwr hiçbirşey bulamadım ve bir yorum yapamadım en sonunda düşündüm ve kendimi tutamadım siz nesiniz nerden çıktınız karşıma bilmiyorum ama şunu bilinki yaptığınız asla değil yorum bizim çocuklarla saygı çerçevesini aşmışsınız galiba isim yapmak için bizi kullanmışsınız şunu bilinki Çankırı'da yeriniz yok sizin defolun karşımdan alırım mikrofonunu hepinizin size bakınca yansımasını görüyorum tebessüm ederek bizim acemi olduğumuz o güzel senelerin yazık biz böyle başlamamıştık bu hiphop işlerine geliştirmek için battle değil parçalar yap kendine isim yapmak istiyorsan Ankara'dan birkaç tanıdık var onların yanına gitde yetiştirsinler selamımı da söyle benim böyle şeylerle uğraşacak zamanım yok seninse saçma şeylere harcayacak zamanın çok bizi böyle şeylerle meşgul etme tamam mı sen git kendi işine bak ve yıkıl karşımdan anladın mı?... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Forum Acemisi
|
![]() Alıntı:
bilmen gerekirdi underground kavramını sitelere clan adınızı link atarak reklam çabalarınızı organizasyonlarınızı da duyduk çankırı kolpa city wol 2. ![]() isim kullanmak isteseydim emin ol çalıştığım isimleri sayardım battle da bence battle ın güselliğini yaşamak için takıldın cwr ye kolpa içine mi düştü acep dışlanmış olmanın sancısı kime somak gerek bence sen olmuşsun içinde kanatları kopmuş kelebek ------adam gibi battle çağırsan ciddiye alırdım seni uza şimdi bebe!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Yenisi
|
![]() Madem Bizimle ugrasmak istemiosun neden böle bişi yazdın ... Biz isim felan yapmıyoruz zaten bizim bi ismimiz var . sadece ben c3n hakkında bi yorum duydum ve siniRlendim .. bende kavga yok battle war ... ve battle dawet ettim bi mLtm gelmiş helal olsun o arkadaslara . HE bu arada Benim Cankırıya Bi Kinim yok BEnde Cankırılıyım Belenli Köyündenim .. Sadece Bi Söz duydum okadar tamam PEace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |