![]() |
#1 |
![]() Değişken Beden Sıkı tutan fazlalıklarını karanlığa gömen sen Neşretmek nereye gider bu cehennem âleminde Histerik büyük acı arasında içinde sen ve ben Tecahül etmekle oyun olmaz bilmez misin sen dudak söyler eler yazar aman nazara gelmeden Şiryan patlarsa sonun kötü bok çukurunda uzun soluklu Soğukkanlı olan ahmak sevgili beyanların beş para etmez Yeniden öğren gel Benim kalbim nefti rengi kafam kalbime yenik Nazari kıskançlık saçmalıklara açılan kapı Sende düşünce varsa bende deneysel gözlem Nida eder kalbim, ünlemlerimde boğul Gideceğin yer belli gözümün önünde debelen dur Neşter gerekmez sukutu hayal gücün Yetmez geriye gider tabutun üstünde son arzun Bir nebze fikir, saniye ayağın altı kayan yolunda yenik düş Hümanist değerlerin yargım aşamasında kapımın önünde volta at dur Salt okunur bedenin hala senden tolerans burada benim yazı Kabaca ahkâm kesmek yetmez senin gözlerinde hasetlik başkasına yarar beni tüketmez Yenice gördüm hayatların hasarlı düşüncelerin Seviyesize haykırış içinde Boğulmakta olan engin denizler içinde bu anafor dalgası ![]() Konu Déja tarafından (01-28-2009 Saat 01:31 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |