![]() |
#1 |
![]() Çankırı'da yaşamını sürdüren ve C3n Clan bünyesinde çalışmalarına devam eden Egemen, yeni yapmış olduğu "Güneş" isimli parçayla karşınızda. Debriyaj Records'ta kaydı alınan parçanın altyapısı ve mixi Egemen'e ait olup parça sonunda yer alan scratchler de kendisine aittir. Keyifli dinlemeler. Dinle: İndir: Mp3: Egemen - Güneş (sağ tıkla farklı kaydet) Paylaş: ![]() Sözler: Verse: kendimi sakladım en dibe. vurdum kardeşim dedi yeter artık kurudu siktir olalım ikimiz de son du bu, en güvendiğin sana derdini sordu mu? yeni başlarsın,özenirsin, dinleniyim diye körelirsin. bıkınca derdin anlatmak olur sadece içimi dök sebebimdi elimde bong yine 2. boyutum lan amcık bu kacıncı oyunun ? sokaklar bana para yoludur bedenini sikiyim ruhun orospu. misket sonrası oyunum thuglife yeri gelir kendine açarsın pankart bugün yorgun,bugün halftime yorulunca başladı asıl bu kavga. hayatıma sok benim nasıl olsa free sana aldığın madde cesaret verir burjuva yada varoş seçim senin terket git siktir elimde değil diss kültürü yok o yüzden saklan gözüm kara değil kapalı ... politika dediğin sikimden aşağı, yaralarımı kapatmaz hiç bi konuşman. dinleyince kardeş kahrımı aldı oda benim gibi çok dinlemez yol karatekin yada selçuk mesafe yok anladıysan beni bikere daha solu. aşk yada sevgimi ? sayfamız değişmedi. öldük çok kez mezarımız değişmedi! gözlerin şişliğine olursun meze. aşkından öl yine o seni diriltmez! Nakarat: yüzünde tebessümün içimde cennet kurar bu yüzden ellerine sağdık kaldım ah be yar susunca ismini fısıldar odamdaki güneş usulca gel yanıma yanaş.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
cankiri, debriyaj records, egemen |