|
![]() |
Egemen & Kaptan Black ft. Rapublix - Beyaz Duman |
![]() |
Seçenekler
![]() |
Stil
![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Çankırı yeraltı'nda faaliyetini sürdüren Egemen, Kaptan Black ve Rapublix'in yeni çalışması "Beyaz Duman" isimli parçayı siz Www.18Yer6.Org üyelerine sunuyoruz. Parçanın kaydı Debriyaj Records'ta alınmış olup altyapısı Rapublix'e, mix işlemleri Egemen'e aittir. İndir: Egemen & Kaptan Black ft. Rapublix - Beyaz Duman Dinle: Şarkı Sözleri: Egemen Bölüm: Kendimi yenemedim hiç bir zaman ben ellerim çiğnedi benliğimi, bu kaçıncı aklım kitledim beynimi güneş doğarken hapsedin geçmişi. Akıp gider, arkana bak! Çığlıkların boş yankı yapar. Kaldırıp at kalbim taş kaderim karanlıkta bir beyaz duman. Sigaramın alevine hayaller bağlayıp dışıma vurdum tüm gerçeğimi. Adını anmak son isteğim kahpe çürüttün tüm gençliğimi. Hayat sahne madem mola verelim gözlerimizi bir perdeleyip. O kadar nefret besliyorsan bileyim karşımdan siktir git (hadi). Dönme dolap gibi dünya jeton para varsa bin içine. Yalanları biz istedikçe olayınız gerçek konu. Tortulandı bütün güzellikler olay sonu bacak omuz. Gerçek olduğu kadar hayallerimin dayanağı para fonu. Kaptan Black Bölüm [Nakarat]: Yanan alevin içinde sarılı bedenim kor Karanlık gökyüzünü kayan yıldıza bir sor Apansız bir hasta bu aşkın tedavisi yok Düşler kırık, yanımdaki meleklerin derdi çok Rapublix Bölüm: Ne gözyaşımı durduracak gibi sevgin var! Bana "sevdim yar" deme. Sevgi mi bu kadar hain yar. Sonum hep yek zar atan insanlar gibi olmamalıydı. Dolmamalıydı gözler yaş ve de olmamalıydı bu gönül taş. Bana sor bakalım hep solmamalıydı bir gül. Gideceğim bir gün o zaman belki de dönüş yok artık. Geride bir kaç resim hepsi de yırtık. İblis halime gülünce sırıtıp, farkına vardım. Ve yardı giden yeniden ve neden diye sordu beden, uzak oldu birden tutup ellerimden bana yardım eden. Ve de dünde kalır o güzel o çok hoş anılar. Gelecekte plan yapan hatıralar. Acıyan yaralar, paralar ki beni, bilemem seveni, göremem güleni. Hadi ver elini diye derdim ve derde boğuldu bu fert niye hep? Bana sevgi mi sert ki? Neden yine ellerim boşta ve sevgi mi hoş! Kalem aldı ve loş oda yazdı bu baş, bunu bilmeli aşkım. Neyi anlatabilir yarım bir şarkım, yarıda biten bu rampalı yolda. Beyinde tilki karıştı aklım söyleyim bil ki çizik var kolda. Belki de saklarım resmini yolla. Bilmiyorum say, unuturum ismini! Deliriyorum galiba aklımı zorla, o kadar kolay olsa geçmişe silgi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() GüzeL Track Nakarat'ı beğenmedim..LirikLer 10/9 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() "Hayat sahne madem mola verelim gözlerimizi bir perdeleyip." __________ çok hoş (. beat i sevdm .d Emeğinize sağLık (. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() gzl begendm =) emeqinize saqlık =))
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() gerçekten güzel track nakarat verse'ler mix vs vs çok güzel olmuş emeğinize sağlık ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() track güzel olmuş aga beatte ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() track guzel ama nakarat brz daha ii olablrdı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
c3n clan, cankiri, cankiri yeralti, debriyaj records, egemen, kaptan black, rapublix |