|
![]() |
#1 |
![]() Yedinci stüdyo albümü "Recovery" ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Eminem, yeni albümünde müzik dünyasının yıldızlarını ağırlıyor.
Billboard Hot 100 listesinde 1 numaraya oturan ve çıkış single'ı olarak yayınlanan "Not Afraid" ile iddiasını hissettiren albüm, 16 şarkıdan oluşuyor. Albümün sürpriz konuk sanatçıları ise Pink, Lil Wayne, Kobe ve Rihanna! Şarkı listesi geçtiğimiz günlerde açıklanan "Recovery" 18 Haziran'da müzik marketlerdeki yerini alacak. "Recovery" şarkı listesi: 1. "Cold Wind Blows" 2. "Talkin' 2 Myself" feat. Kobe 3. "On Fire" 4. "Won't Back Down" feat. Pink 5. "W.T.P." 6. "Going Through Changes" 7. "Not Afraid" 8. "Seduction" 9. "No Love" feat. Lil Wayne 10. "Space Bound" 11. "Cinderella Man" 12. "25 to Life" 13. "So Bad" 14. "Almost Famous" 15. "Love the Way You Lie" feat. Rihanna 16. "You're Never Over" albüm link: Tanıtım amaçlı konu korsana hayır. ![]() Konu RapubliX tarafından (07-18-2010 Saat 01:14 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() Konu Yabancı Rap bölümüne taşınmış, bandrollü albüm olduğundan indirme linki silinmiştir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
a.k.a MaKaS
|
![]() hiç sevmediğim bi albüm hatta em'in en sevmediğim albümü ve gitgide saçmalayanlar tayfasına katıldı artık nefret derecesine geldim neredeyse ve bugün yada yarın tarihini tam bilmiyorum netten uzaktım baya bi süre ama Rihanna ile klibi çıkacak... o kaşarla klip çekecei içinde iyice soğudum doğrusu xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Eminem |