|
![]() |
Evrensel - Siyah Ritim Beyaz Adam [Full Albüm] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Geçtiğimiz yıl 7 farklı ülkeden 8 sanatçıyı konuk ettiği "EvoLution" adlı ilk albümünü çıkararak dikkatleri üzerinde toplayan Evrensel, Konya'da devam ettiği çalışmalarına bir yenisini ekleyerek ikinci albümü "Siyah Ritim Beyaz Adam" ile karşınızda. Önceki albümünün tam tersine daha solo bir nitelik taşıyan ve düet bulundurmayan albümün kayıtlarının tamamı Evrensel'in kendi stüdyosunda alınmış ve parçaların tüm düzenlemeleri de yine kendisi tarafından yapılmış. Toplam 10 parçadan oluşan albümün altyapılarında ise birebir istişare edilmek suretiyle DJ Randale, Rockit ve DJ Bareton imzaları var. Kapak fotoğrafları Cankaya Stüdyolarına, grafik tasarımları ise Utku Designes'a ait. Keyifli dinlemeler. Şarkı Listesi: 01. Siyah Ritim 02. Rap Nedir? 03. Manyaksın 04. Kukileta 05. Beni Bana Gönder 06. Eşşekler 07. Yeter 08. Geri Gel 09. Yüzüme Bak 10. Beyaz Adam Full Albüm: Evrensel - Siyah Ritim Beyaz Adam ![]() ![]() Online: www.myspace.com/evrensel42 www.facebook.com/evrenselfan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
DJ Bareton, DJ Randale, Evrensel, Evrensel - Siyah Ritim Beyaz Adam, Evrensel Albumleri, Rockit |