![]() |
#1 |
![]() Joker 1.ci olmuştur hayırlı olsun
Konu Malibu tarafından (03-24-2010 Saat 10:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]() 20 şubattan sonraki üyelerin oyları düşürülmüştür.. Ünlü şair ne demiş ekincan abimiz.. Birleş kahpelerle bana karşı koalisyon sen keş ki olmasan bozuk motivasyon dertleş aynalarla bende kalibrasyon serkeş bu lirik ve yüksek tansiyon Hayırlı işlerrrr xD Konu Malibu tarafından (03-21-2010 Saat 02:10 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Kanka sen anlatıyorsun da anlamak istemeyenler var ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Forum Araştırmacısı
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderator
|
![]() Alıntı:
Bu laftan nasıl kendine cekiyorsun anlamıyorum birader? Senmi üye yapıyorsun sonradan.sonra oy atıyorsun kendine.sanmıyorum böle yaptığını.ben sonradan üye olupta oy verenlere lafım..Sen niye üzerine alınıyorsun ki? :cool: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Forum Araştırmacısı
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderator
|
![]() Alıntı:
Sana yapıyorsun demiyorum hatta sanmıyorum öyle birşey yapmazsın diyorum yapmıyorsunuz diyorum.adamlar nerden bilsn diyorsun ancak velakin fakat şöyle oluyorki hep aynı adamlar oy veriyor hep aynı adamların oylarını düşürüyorum..Neyse bide şu var bu yarışmadan ben sorumluyum ayak işlerine kadar =) o yüzden ben düşürüp benim düzenlemem gerekiyor..Sadıkla Admin beyle öyle konuştuk vsvsvs hani hiyerarşi fln anlatabiliyormuyum... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |