![]() |
#1 |
![]() sevgilim anla beni farklı yerlerdeyiz şimdi nasıl anlatsam ben bana bakıyorum beni bende arıyorum nasıl anlatsam hamdık pişicez inşallah finuna ericez inşallah gözümüz açıldı maşallah insan olmak,adam olmak,nefsimize hakim olmak pek bir yaman bunca zaman yıllar yılıkandırmışız kendimizi of aman aman hani o sinirli adam nerede hani o kibirli adam nerede hani o küfürbaz adam nerede cemiyette pişiyoruz cemiyette cemiyette pişiyoruz cemiyette cemiyette pişiyoruz işte yanayana döndük bir ateşte yalanları doldurduk bir çuvala makyajımı sildim suratımdan aynaya baktım pek bi güzel dünya dediğin iki gün,bir dün bir bugün yarın varmıki parapul hepsi palavra aç gözünü oku orda ben yazmadımki ondan geldik ona dönicez kendimizi bulup onu bilicez özümüze kavuşucaz inşallah cemiyette pişiyoruz cemiyette cemiyette pişiyoruz cemiyette cemiyette pişiyoruz işte yana yana döndük bir ateşte yalanları doldurduk bir çuvala makyajımı sildim suratımdan aynaya baktım pek bi güzel aynaya baktım pek bi güzel (aynaya baktım pek bi güzel,aynaya baktım pek bi güzel,aynaya baktım ohhhhhhhhhhh ne güzelllllllll) |
|
![]() |
![]() |
|
|