![]() |
#1 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() recm a.k.a venom bekler aynı yerde o çocuk ve çokta savrulup! ayrı ayrı tanrı zulüm yolunu aldı gayrı aldım yolumu adımı andı gasp ve geldi bak bu feat!... müfit halimden gasp daha bi fit! git bu yoldan kaybol çocuk! çabuk olmak lazım zaman kozunu vermez eline gerine bakma derine dalar duygular! ki beni yaralayan zaten derine dalan duygular şimdi böyle olmamın sebebiyse geride kalan duygular! ve duydular artık kalkar şaha sözlerimse gözlerimee doldular bu olgularda soyut değil içimi parçalamakta somut ali komut verip! bu kurgular sinema çekimi değil çaylak hayattan alıntılar! yaşadıklarımı görsem oğlum harbiden neşen kaçar! söyle moruk kaç kişiyle toplanır bu kalıntılar! gasp anafor değmemişti çocukluğuma hiçbir el (hiçbir el) uzakta durdum senden büyüdüm birazcık şimdi değişen bikaç şey var bunlardan biride artık peşimi bırakmaz eller üzgünüm sana son bi mektup yazıcam elime kalemi alıcam ne varsa anlatıcam ne kalsın ki ellerimde ztn ne vardı biliyorum biçoğunuzun sevgisi yalandı sen bana benden daha yakındın şimdilerde mutluyum istediklerim yanımda hayat vermedi ben kazandım çabamla umut yok ki ne aradın damarda evet sadece biraz morfin unutturur zamanla böyle olsun istememiştim ama siz böyle istediniz ne olacağını düşünmediniz zamanında!!! (birşeyleri geri getiremezsin anla) Konu hipnoz-x tarafından (07-06-2010 Saat 12:07 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum .. (: tebrikler homiecan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
gasp anafor, recm |