![]() |
#1 |
![]() Ankara Yeraltı'nda çalışmalarını sürdüren Göko aka Düzenbass yaklaşık bir aydır üzerinde çalıştığı ''Yalanlara İsyan'' adlı albümü sizlere sunuyor. Bu süre içerisinde desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerini sunan Göko'ya albümde uuR, Paradise, Anestesi ve Furkan eşlik etmektedir. Bu albümün bir ses çıkarma niteliğinde olduğunu belirten Göko albümün çok ciddiye alınmamasını tavsiye edip bir sonraki albümün daha sağlam olacağının sinyallerini verdi. Tracklist: 01. Intro (Merhaba Ben Göko) 02. Yalanlara İsyan 03. Aşkı Bi Ben Yaşayamadım (ft. Deprest & Anestesi) 04. Şimdi Kimse Yok (ft. ParaDise Walley) 05. Interlude (Produced By Göko) 06. Elveda 07. Haber Verelim Dedik (ft. uuR & Paradise) 08. Ben Göko REMIX (Produced By Pachi Beatz) 09. Epsilon - Outro Full Albüm: Göko - Yalanlara İsyan Alternatif1: Göko - Yalanlara İsyan Alternatif2: Göko - Yalanlara İsyan www.gokofan.com www.myspace.com/gokorap ![]() ![]() Konu RapubliX tarafından (09-18-2010 Saat 10:43 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
anestesi, Furkan, Goko, Goko Albumleri, Paradise, uuR |