![]() |
#1 | |||
![]() Ankara Obsesyon Records'ta çalışmalarını üreten Göktürk, 1 sene ara verdiği rap müziğe son olarak "Yalnızlık Senfonisi" isimli çalışmasını sunuyor. Altyapısı Obsesif Beatz imzalı olan parçanın mix işlemleri de Obsesif Beatz tarafından yapılmış. Keyifli Dinlemeler... Mp3: Göktürk - Yalnızlık Senfonisi
Sözler: Verse 1: bak nasır tutan bu ellerimde saklı hatıran gülüşlerimi kaybedip hüzünle birde dost olan bi çocuklukda geçirdim, onca sözümü hiçe sayan bu duygusuzluk nedir sende bildiğimse hep yalan sen giderken ağlatırdın gözlerinde yok telaş geçmişim solardı kalbe bastığımsa hepmi taş aşığım be söyleyin ve kim tutarsa anlamam engel olamadım bu duygularda varya hep yalan hayallerime bırakırım güzel geçen o günleri küçük bir isteğim vardı belki zordu yükleri öyle bir vakit gelirse anlatınca hep zaman pişmanlıkla yoğrulur bu duygularda acımadan kapanmıştı kapıların ben açtığımda hep huzur kaçıp giderdi biliyorumki duygularda son bulur bu halimin, alevlerine kapılıyorsa gözlerin anlarım ben olmayınca olmuyor be sevgilim Nakarat: ben günlerde sevemem ben derdim çok bi kez olsun mutlu olamam şansım yok nasıl terkettin onca günüme sığdıramam ben bu geçmişi ama özledim kokunu çektiğim hasret yapamam Verse 2: çokmu zordu beklemek ve sensiz oldu günlerim allahım bi yardım et günahlarımla ölmeyim hata yapardım her insan gibi, bende neyleyim meçhul bir yolun sonunda ümitsizce beklerim içim kan ağlardı bende uykusuzdum her bi gün lanet ettim her bi günüme umutlarda bitti dün yalnızım güneş batarken hep karardı benliğim ölmek istedim bugünde hepmi ağlar hislerim çektiğim bu her bi dertse insanın asıl suçu rüzgarlarda saklıdır,içimi titreten koku ey melekler anlatın bu mutluluk neden biter hüzünlerle yoldaş oldum ışıklar neden söner tükenmekte günlerim bu hakikatle gün geçer titremekde ellerim ve sinirlerde bir keder irademle ayakdaydım geçmişimde bir sabah uyandığımda gökyüzünde görmüşüm bu kez tamah Nakarat: ben günlerde sevemem ben derdim çok bi kez olsun mutlu olamam şansım yok nasıl terkettin onca günüme sığdıramam ben bu geçmişi ama özledim kokunu çektiğim hasret yapamam |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
gokturk, obsesif beatz, obsesyon records |