|
![]() |
#1 |
![]() Arkadaşım bunu biryerde okuyarak bana anlatmıştı.. ... Gölge Haramileri Osmanlı Devleti zamanındaki dolandırıcılar devleti dolandıranlar olması lazım. VE padişah şu an hangisi olduğunu hatırlamıyorum..Bunları bir meydanda toplayıp idamlarına karar veriyor mahkeme sonucunda.Ve hepsini astırıyor.. şarkıda ise.. İki boy aşmış ihanetin ki kat'i yok bahanesi, .... Ve hepsi aynı yolda yolcu onca bedenin kellesi meydan önüne dizilecek ve alınacak ifadesi deniliyor . Buradaki kasıt bu gölge haramilerinin ihanetleri sonucu meydanda dizilmesi ve hepsinin asılması, kellelerinin gitmesidir. Ayrıca Ahirette bütün İnsanlığın hesaba çekileceği ve cezası veya mükafati verileceğini ve herkesin ifadesinin alınacağı anlatılmıştır |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]() Sordum sarı çiçege annen baban varmıdırr sordm sarı çiçege annen baban var mıdır... Şol cennetin ırmakları akar Allah deyu deyu.. Vsvs.. Sagopadan bunları yorumlamasınıda bekliyorum bi ara ![]() Paylaşım için teşekürler.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Özel Üye
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
|
![]() Alıntı: Malibu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster Sordum sarı çiçege annen baban varmıdırr sordm sarı çiçege annen baban var mıdır... Şol cennetin ırmakları akar Allah deyu deyu.. Vsvs.. Sagopadan bunları yorumlamasınıda bekliyorum bi ara Paylaşım için teşekürler.. sen anlamıon ki arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |