|
![]() |
HAde LİriKler BUraYA (kaleminize kuvvet millet) =) |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() senin için azrailden kaçtım yırttım kefeni bi isteğim yok Tanrımdan senin sewgin bana kafi dünya yıkılsa umrumda diil aşkımız kalsın baki seni sewiorum de sewindir hadi şu garibi kaçamam senden oyuncak misali elindeyim sensizliğinle yok olurum sersefilim yıllar yılı farketmesende ruhen hep seninleyim bir gülsen yüzüme (TANRIM) sanki cennetteyim sensizken ölüyorum Allah kahretsin acı sözlerinle yaktın yıktın beni mahvettin dilim tutuldu şehadetsiz ölüyorum Allah affetsin sana taptığımı söyleme kimseye eller bilmesin yokluğunla yok olurum yoklukyaki varlığım içimdeki sesimsin dilimdeki kelamım iste canımı wereyim senin yolunda fedayım ferman senindir emrin olur sultanım dünyada ne kadar mey warsa diktim kafama seni arıyorum gecenin boğucu karanlığında gözüm gibi bakacam dedim yeminimdir sana ölüm bile ayıramaz bizi boşver canını sıkma hade İlk lirik benden ![]() Konu rad tarafından (07-02-2007 Saat 04:22 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() aLLy-G Rap diyoruz biliyosun ki böyle vakaalarla rap'te karşılaşıldığı söz konusu bile değil yani.. korkma bişey olmaz RA'D sözler güzel de mesela sensizken ölüyorum fln demişsin yani bence bu kadar değer verilmez ya yine güzel lyric olmuş |
![]() |
![]() |
![]() |