|
![]() |
Hate & Rappaw - Biz Hep Kaybettik [Official Video Klip] -HD |
![]() |
Seçenekler
![]() |
Stil
![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||
![]()
Şarkılarımızı ilk sen dinlemek istiyorsan, kanalı takip edebilirsin. Klip&Montaj: Q Beatz (Mehmet Emin Eker) Stüdyo Kayıt: Ara Sokak (İzmir/Karşıyaka) Mix&Mastering: Cenap Salgır Hate Fb: https://www.facebook.com/rapperhate (Daha farklı ve yeni çıkan şarkılardan haberdar olmak için takip et) Rappaw Fb: https://www.facebook.com/Rappaw Destek olmak, eleştirmek vb. isteyenler yorum atıp paylaşabilirler. Teşekkürler... Sözler: Vefakarsız bir kadının gözlerinde kilitlendim Beni mutlu eden "Sen" değilde , Lyric'lerdi Dumanlandıkça birikmem mi? Ben gibi birini sevseydin karşısında düğmelerimi iliklerdim Ağlamak çözüm değil, en mutlu günümdeyim Mutsuzluğu yenmek için aynalarda gülümseyin İyi günündeysen yalnız değilsindir evet, ama siz Kötü günde yanınızdakini "BENİMSEYİN" Ölüm değilde, acıyla yaşamak tek korkum Değer verdiğimde defalarca tek kaldım Herkesi ben sandım! ciğerlerimin a**** koydum Kalbiminde... Kalbimin derinlerinde gitmek bilmeyen bir kadınla başladı hikayem,üzgünüm Bir çoğundan az günüm&bir çoğundan düzgünüm! Bende iyi bir insan olmayı dilerdim fakat; Dünyamda sıcak rüzgar esmiyor ki yaz günü Nakarat: BİZ HEP KAYBETTİK İYİ OLMAYI SARFETTİK DUMAN BİZİ MAHFETTİ, AMA; RUHUMUZU HAPSETTİK! x2 Ellerim cebimde ben yalnızlığa yürüdüm İçimde bir dert bıraktın lan! zamanla büyüdü Zamanla yürüdüm elim cebimde o sokakta tek başıma AYRILIĞI BANA MI ANLATIYORSUN? BABASIZ BÜYÜDÜM! Seni ayakta tutan şey nefret, kasvet, kin! Benide benden aldın, bizide mahfettin Yokluğunda kavuşmak oldu artık diğer adım Kabullenmiyorum bilader! yanımda hasret kim? Yaşıyorsun bu hayatı bir kalbin yok gibi (lan) Yaşıyorum bu hayatı düzenim b*k gibi Üzenin olmayınca düzenin olur Düzeni değil kızım, artık seveni bulun... Şimdi söyle ne değişti oralarda? Sen giderken ben geliyordum oralardan! Ne biliyor musun canım en zor olanda? Gitme diyemedim sen giderken buralardan... Nakarat: BİZ HEP KAYBETTİK İYİ OLMAYI SARFETTİK DUMAN BİZİ MAHFETTİ, AMA; RUHUMUZU HAPSETTİK! x2 Biz hep kaybettik! Ama birgün kazanacağız biliyorsun değil mi Sertaç? ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |