![]() |
#11 |
![]() uılan şimdi bizde zararlı bi türü yaşıyan zararlı insanlar mıyız amk ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Hayko'nun rap hakkındaki görü$Leri adı üstünde ''görü$''onunLa aLakaLı bi $ey herkes rap hakkında iyi $eyLer dü$ünücek diye bi kuraL yok.. ![]() üsteLik kendi aLanında gayet ba$arıLı Evanescence'e kafa tutabiLecek kadar iyi.. Sövmek yerine gurur duymak Lazım bence.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Hayko ne derse desin ben haLa dinLerim kendisini çünkü ba$arıLı..Ama inanmıyorum ben böyle $eyLer dediğine.. Çok röportajını okudum Hayko'nun...çok iyi birisi...konuşmalarında çok dikkatli.. Bu yazıya bi sitede daha rastLadım...kopyala yapıştır yapıyor herkes Videosunu izledim o programın böyle bi konuşma yoktu... ßurdan izLeyebiLirsiniz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aktif Üye
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() ya arkada$ım son oLayLardan haberin yok gaLiba ![]() ![]() ![]() ![]() Konu SuNShiNe tarafından (07-16-2008 Saat 04:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aktif Üye
|
![]() ayşe buyur hayko kendi demiş tırstılar diye yani evanescence çıkıp biz tırsıyoruz falan dememiş sadece tarz meselesi hayko sert müzik yaptığı için evanescence haykonun tarzını beğenmemiş ve ön grup olarak çıkmasına izin vermemiş haykonun olay bundan ibaret..sadece hayko ön grup (dikkat et ÖN GRUP) olarak kabul edilmediği için sinirlenmiş buyrun haykonun açıklaması http://www.ktunnel.com/index.php/101...368b05d4218546 Konu Redd tarafından (07-17-2008 Saat 02:06 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |