![]() |
#41 |
![]() guzel olur kıyafetlerımde zorlanıyorum ısım geregı sıyah gıymelıyım acılsa super olur ank gıtmekten yorulduk artık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Super Moderator
|
![]() Ankara Ana bayi den takılıyorum genelde orada pislick ve time is money satılıyor... Sizde sadece pislickte kalmayın ayrıca sadece hiphop giyim yaparsan pek işleyecegini sanmıyorum normal giyim magazası yanında ek olarak acarsanız şimdilik daha iyi olur...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Forum Yenisi
|
![]() Bence küçük bi dükkanda uygun fiyatLarla bi mağaza açarsan gayet güzel işler. Gerçekten çanKırı'nın ihtiyacı var xD Sadece hip-hop giyim değilde mesela emoLarın tarzi jack'ler filanda olabilir xD Çünkü çankırı'da gerçek rapcilerden emolardan ziyade özentiler daha çok. onlarda alır. sizin için karLı olur xD + şuana kadar böyle bir yer açılmadı. Çünkü daha önce hiç denenmediği için kimse yanaşmıyor. bence sen bi ilki yapabilirsin. Bence böyLe bi işe ilk atılan sen olursan senin için avantaj olur.. Dediğim gibi en azından küçükten başLayıp büyütebilirsin.. |
![]() |
![]() |
![]() |