|
![]() |
Kaptan Black, Egemen, Rapublix, Aksi - Debriyaj'ın Kuralı |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Çankırı Yeraltı'nda faaliyetini sürdüren C3n Clan ekibinden Kaptan Black ve Egemen'in yine Çankırı Yeraltı'nda çalışmalarını üreten Rapublix ve Aksi (of Maraz Crew) ile yapmış oldukları şarkıyı sizlere sunuyoruz. Debriyaj'ın Kuralı isimli parçanın kaydı Debriyaj Records'ta alınmış olup, mix işlemleri Egemen'e aittir. Dinle: İndir: Kaptan Black, Egemen, Rapublix, Aksi - Debriyaj'ın Kuralı (sağ tıkla farklı kaydet) Paylaş: ![]() Sözler: Kaptan Black: İllegal bütün mekanlar inleten bir kafiye ve Girme çocuk burası tehlikeli şantiye Ölüm kokusu havada duygularsa sedyede Dönüm noktası olmalı son şansı sen dene. Reçetemi yaz doktor! tribimse estetik Beste beni esnetir, deste deste para cash Kovadayım şimdi kes sesi Esintiye kapıl pussy beni seç Egemen: Bir dakka önce siktir ettim yeni bi sayfa açtım Bu dünyada kuralları bozmak için yaratıldım Makinam hazır bi bak bana Var oluşun hata ulan hücrelerin karavana Egemen'in anlamını çözmek için Gözlerindeki rimeli sil bi korkuyla seviş Bende gizli bir emanet var look hardcore shit Is name my (ou) lord of the street Rapublix: Hayatım ellerimde gördü Çankırı'mda caddeler ve Gül bakışta gördüm aşkı, sonda bende her bi' dert Sokaklarım dilim benim silahlarımda sevgiler ve Debriyajda hep degajlı mermiler birer birer Yarınım dünüm benim ve sıralı benden elime dertle Sarılı günde serilir hepsi diziliverdi kelimeler Gerilim her bi' kaleme gelmez anladın mı abisi? Bu oyuna gelme zulümü pes ve kadere karşı kes sesi! Aksi: Debriyaj'da katliam var sokaklar bizim ulan! Her bi' köşede kelle uçar, sorunsuz geçer zaman Kusursuz değil insan sırra kadem basar paşam Sabıka kabarık bizde senin boyu aşar Bize miras değil rap, hip-hop'tı evvelim Karşıma çıkan rakip olsun hip-hop'ta ezeli Abin değil dayın gelse punch'larla ezerim Aksi peace, Debriyaj! Siktir git bebeğim! Konu Aksi Maraz tarafından (09-02-2010 Saat 10:43 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
ak-c, c3n, c3n clan, cankiri, debriyaj records, egemen, kaptan black, maraz crew, rapublix |