![]() |
#1 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]() 3 tane eleman aynı kıza yavşamış bir kız 3 elemana basmış boynuzu heralde ve bu 3 eleman birbirleriyle normalde lise cıkışında bu boynuzcu kız içinkavga ederdi yeni trend bu galiba bir araya gelip şarkı yapmaya calışmışlar... Ayakta Alkışlıyorumm harikasınız.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Bunu paylaşma amacınızı bilmiyorum ama harbiden herkes sizi duyacak emin olun ... Rapublix'e katılıyorum Rap yapmıyorsunuz siz kimse kusura bakmasın iğrenç ötesi birşey bu ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]() Alem dediğin nedir moruk face'deki hayranların senin arkanda destekçin olacaklarmı yoksa 1 günlük dinleyiciler mi_? Bi tutturmuşsun beni alem tanıyor. Senin gibiler tanınmak için ulusal kanallarda çıkan programlara şarkı yapar bok gibi de olsa arkasında övünür. İki de bir de sen de yap görelim gibi yorumlar da yapma biz ulusal kanallarda çıkan programlara şarkı yapmadığımız halde bizi ulusal kanallar yayınlıyor. izle http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...deoid=63908108 Sen de bi kanalda çık da görelim öyleyse, senin facebook'undaki hayran sayın kadar benim siteme günlük uğrayan var. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Yasaklanmış Üye
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |