![]() |
#1 |
![]() verse : yüzümde geçmişimden kalan izler pişmanlığın silüeti bir insanı avutmaksa tek yalan mesafesi dilsiz şarkılar çalarken ayrılığın ertesi yitirilmiş her ne varsa bıraktım peşini sesim yankılanır gidenlerimi uğurladığım limanda kim bilir ki yalnızlığım tetiktedir arkamda yıkıntı halindeki umutlarım kasamda gururdan maskelerle sakladım kalbimi zamanla suskunluğum işkencedir ben onun mahkumu ne denli kayboluş var, artık çarelerim sorunlu kör sokaklar ortasında terketmiştim huzuru anlamsızlaşan şehirde haykırışlar uğultu kaçtığın bütün bu yollar delilindir korkuna zaten uzaklaşsan da yakın sana yalanlar mutluluğa inanmasan da anlatılır masallar bilir misin unutmaktır en asil intihar nakaratx2: vazgeçtim her şeyden susmaktan gülmekten ne kadar yol gittim yalnızlık omzumda farkında olmadan yitiyoruz aslında yorgunluğuma yaslandım direniyorum zamana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Yenisi
|
![]() buyur kardeşim buradan hem dinleyebilirsin hem indirebilirsin. http://soundcloud.com/majores/major-es-vazge-tim |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Major ES, Major ES Lirikleri, Major ES Sarki Sozleri |