![]() |
#1 |
![]() slm ben t-18 mc olmak istiyorum ama bunun için neler yapmam lazım kullandıgım program tek fl studio var ve başka neler olması lazım tüm mc lerden yardım istiyorum (umarım yardım edersiniz)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Acemisi
|
![]() peki ama benim bir studiom yok ne ile söylüyecegim ve hangi alet edevat felan kullanacagim bunları tambir acıklarsan sevinirim ?yani hangi alet mikrafon felan fiyat tucacak fiyalari yani bu işi kafama koydum hayalim desem dogru olur
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() Öncelikle bir mikrofon al şimdilik bi condenser c-1 alabilirsin 120 TL felan Sonra Bir Ses Kartı al m-audio ve bi mixer behinger 808 mixer alabilirsin oda öyle 100-120 felan.Bunları aldıktan sonra hırslıysan ileriye gitmek istiyorsan kendi gelir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Acemisi
|
![]() cok hirslıyım bu işin pesini bırakmak istemiyorum yanı elimden geleni yapmak istiyorum aklıma ritim geliyor ama fl yı acinda gidiyor yapamıyorum ve aynı yere gelince aynı ritim gene geliyor bunun caresi yok mu aklımda nereden baksan 40 50 ritim var
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]() Boşver stüdyoyu felan otur free beat vea orjinal artık nası olursa beate söz yaz cabala kurcala..Arkadaşlarına dinlet beati acıp oku git sonra birazcık para bayıl 2-3 track kayıt al başka stüdyodan baktın umut var oluyorsa stüdyo kurmak vakti gelmiştir ozaman gel sor sana cevap veren olur adam gibi..Ha baktın yetenek yok s.et hiç sıcma rape kanalizasyon gibi olduzaten piyasa..bırak.. Berbat Rap yapmaktansa Sağlam dinleyici ol kardeşim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() ya netten free beat diye araştır hoşuna giden beatları indir üzerine sürekli söz yaz farklı farklı beatlara sonra kendine bi tarz yarat o tarzda oku farklı şekillerde mali.nin dediği gibi yap sonra çankırıda bi debriyaj var zaten oraya git 15-20 tl bayıl 1 kayıt al ilk kayıtta anlayamazsın 2.ciyi al 3.yü al sonra milletin yorumlarına bak birşeyler yapabilirsen kur stüdyonu.
|
![]() |
![]() |
![]() |