![]() |
#1 |
![]() -Her metalcinin bi kafa sallayışı wardır. - Headbang yaşta değil baştadır - Anlayana sivrisinek distortion anlamayana davul solo az - Clif burton öldü mertlik bozuldu - Ak akçe manovar konseri içindir - Gülme blackçiye satanist olursun. - Scream vokalin sesi uzaktan hoş gelir... - Sakla paranı gelir konser zamanı. - Metalci metalciye baka baka kararır. - Bir bagetin nesi var iki bagetin sesi var. - Pogoya düşen yılana sarılır. - Her kim ki penası elinden düşe tez boynu vurula. - Hakkıyla atılan solo öküze müziği sevdirir. - Sakalda keramet olsa kerry king şehlik ederdi - Deathçi heavyciyi taklit ederken brutal yapmayı unutmuş - Blackçinin hakkından deathçi gelir - Blackçinin duası kabul olsaydı gökten kan yağardı - Metalciye altın marshall vermişler, illede ibanezim demiş. - Her metalci kendi evinde böğürür. ZÜĞÜRT METALCİ RÜYASINDA KENDİNİ WİCKENDE GÖRÜR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() süpermiş yaf emegine saglık ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çok güzel yha heralde bundan sonra ben bunları kullanıcam çevrediklerde bana manyaq muamelesi yapıcak olsun alıştım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ahahaha ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() nühahahahaha ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |