![]() |
#1 |
![]() Saate bakıyorumde sadece akrep ve yelkovan. Odamda ise buğulu gözlerim ve senin o gülünc suratın. Elimde kağıt ve kalemim tükenmeyecek nefsim. Dön bana işte mutluluğa yüzelim. Aşktan yediğim dayaktandır piçliğim ve ona boyun eğecektir; yokluğunda hiçliğim. Yapboz parçası kadar karmaşık aklım. Uykusuzluktan değil; sensizlikten sanırım. Kim bilir ne zaman patlarım sana(sensizliğe) Özlüyorum yokluğunda bambaşka bir sevgiyle. Sen ise umursamaz bir tavır o piçinle. Yazıyorum sadece sen duy diye ! Ayrılık ne kadar zor olsada; Bu yürek duygularını beslemeye devam edecek. Kalbim ne kadar acı çeksede; sana olan sevgisi bitmeyecek. Söyle kadın; ne ara çıkardın beni içinden ve neden yalan söyledin, ne yüzünden? Yakıp atma benimle olan hatıraları. Özledim seninle yaşadıklarım herşeyi. Kimseyi sevmedim seni sevdiğim kadar ve kimseye ihtiyaçım olmadı sana olduğu kadar. Seni seven hangi erkek bu kadar deli olabilir. Sevgisiyle bir bütün olup sana yazabilir? Kalbin hiç mi sızlamıyor yaptıklarına karşılık? ve hiç mi düşünmüyorsun o güzel günleri. Bir romandık biz dram konusu olan. ve sadece mutluluğa inanan. Kimse yüzümüze gülmedi o lanet olası şeytan kadar. ve kimse sevmedi bizi kendimiz kadar. Gece çöküyor ve düşüncelerim kontrolden çıkıyor. Sağ dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor. Kafam da hep sen! Sanki bir inat gibi. ve ömürlüksün sanki bir lanet gibi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |