![]() |
#1 |
![]() Uykulardan uçtum delice! sen bir gelde yaramı çöz Söz verirdi her gecede rol yapan yalancı göz Kaybedince kendimi ve sende gördüm gerçeği Nedenki ? bende kaybettim.. sen gidince herşeyi Zor gelir, Bir sor? senin beton erirdi gözlerinle Ol yanımda, kollarımda, kor tutardım ellerimle Gitme dur! Bak bu zul! çok olur ve çok uzun Bir yanımsa yas tutar diğer yanımda hep buzul Kaçmak lazım çok çok uzaklara, çok kez denedim yapamadım! Ağlama.. Korkmam yakarım inan bu şehride feryat ederim bir gözyaşına Kalbin kör zindan olsada farketmez! Terkettim herşeyi sensiz.. Sen yoksun coşsun dalgalar üstüme düşsün.. razıyım.. Döndün bana baktın, nefesimi çektim kalbime aktın! Durmadan attın Gel yada git demem asla, bana gel ama dur.. çok muhtacım sana.. Vursan susmaz, uslanmaz.. sen sor yine beni hissiz yıllara Yada kor yüreğim bir deli rüzgara kapılmaz artık.. küstüm yıldızlara.. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() http://www.18yer6.org/forum/hayki-se...rik-t3499.html Bu şarkı sözü yukarıda belirtilen adreste mevcut olduğundan dolayı konu kilitlenip, çöp kutusuna taşınmıştır. |
![]() |