|
![]() |
Morfin & Kaos - Biraz Hasret [Lirik] [Şarkı Sözü] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 | ||
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]() Morfin: Kıramazlar kalbimi derdim meğer çok büyük konuşmuşum ben Eserken bi rüzgar Morfin kendini kurtar benden Herşey denden gibidir sen hariç. Gitmeyeceğine and iç. Kış günü alevlerde ben yanar gibiydim herşey ne kadar ilginç Şimdi düşünürsem diye korkuyorum geçmiş kalbimi dağlar İçim kan ağlar farketmezsin dıştan normal bigün anlarsın Ve umarım hep aklına gelirim yüzünde küçük bi tebessümünle Güle güle geçmiş merhaba gelecek bilirim kaderim yanlışa giricek Bana destek olan dostlarım hep benimle yakında atlatırım Ya da tırlatırım be olsun zaten sen yokken deli gibiyim ben Gözlerimden anlayamazsın içimde yer eden nefret Benimle öl yada derhal şimdi uzaklaş bozuk bu kalbimi terket Biraz hasret biraz içimde eser ayaz Gece gündüze varmaz seni beklerken sanki bi haylaz gibiyim Belkide ben deliyim olsun demekki bu hayat delilere güzel Gülümsemen süsler düşleri bendeki resmini gözyaşı besler Nakarat: Biraz hasret biraz içimde eser ayaz Denizin kumu gibi içine çekersin beni Uzanan eli geri çevir ama bana bakıp Yalnız olduğumdan beri gülen bu yüzüm asık Kaos: Sen gittin gideli bak bu deli kendini kendine hapsetti Mahfettin beni ama tek geldim ben tek giderim bu hayattan Bıktırdın beni nefes almak zor gönlüme bir kor aşklara bir son Dert, kin birikir içimde bir ton ancak bebeğim ruhuma sen kon Derdime çare olacak sendin istemeden sana s*ktiri çektim Ben bittim ama yüzün hep gülsün kalpteki kordun artık külsün Geçmiş günler bana bir engel olmuştu tatlım artık boşver Geçmiş gelecek bana bir seçenek geçmişin ama hep senle gelecek Dumanımın etkisi beni benden al fizana kadar beni bekler yollar Bir daha geri dönmem ben derdim gittim olmadı bak geri geldim Tek derdim ol seni ben çekerim tekrar gelsen yine seni severim yine seni diledim bak tanrımdan ölücem ben bak bu kahrımdan Tanrım ben ne yaptım bana yardım elleri açtım yine onu andım Dualarımda tek sen vede ben n’olcak sanki tekrar denesen Sana yanlış yol bak o taraflar aklımı çeldi sahte suratlar İkimize ait o fotoğraflar gittin gideli tozlanmışlar Morfin & Kaos – Biraz Hasret Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
cehennem melekleri, kaos, kaos lirikleri, kaos sarki sozleri, Morfin, Morfin Lirikleri, Morfin Sarki Sozleri |