|
![]() |
Morfin & Kaos - Cehennem Melekleri [Lirik] [Şarkı Sözü] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 | ||
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Yenisi
|
![]() Öncelikle sözü çalmışsındır çalmamışsındır bilinmez.Bize inkar etsende bu çalma sözü içine oturmuştur.Sen burda veya başka biyerde milletin sözlerini sentezleyip birilerinden çaldığını düşünüp kafa yorma böyle işlere rapine yor kafananı piyasa gözleme acıkcası.Bu adam kaç yıllık rapci sehabe kaç yıllık rapci eminim ki sehabeyi dinlemiyodur dinlese bile böyle bi yavşaklık yapıp ismini kirleticek bi adam değil.Sadece morfin için değil diğer kendini kanıtlamış insanlara forumlarda veya başka yerlerde bok atman ve atanlar sadece onları karalamak değil underground da kirletmek olur.Yani rap'e destek vercem derken kösteklik denir buna.Sen rap demeyi bilmezken o adam söz yazıyodu buda bi gerçekdir.Sen milletin liriklerine kafayı yorma onlar dinledikleri adamların sözlerini değiştircek kadar basit rapperciklerden değiller biğerlere gelmiş insanlar rap'e birşeyler katmış insanlar rap'e böyle sacmalıklarla comak sokmak yerine sende bişeyler yapmaya dene.Yanlış anlaşılmasın yazdıklarım bi laf dalaşı felan olsun diye yazmadım ayıkıon mu ? Peace !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Yenisi
|
![]() resim felan çekildiğim yok beni de ilgilendirmiyor kendini tanımıyorum morfini'nin he partisine gidiyosamda sahne alacağım için gidiyorumdur.savunmuyorum emreyide.Sadece yaptıkları iş sana batıyo senin sözlerininde kimin yazdığını bilen biliyor..Neyse uzatmaya gerek yok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kolik
|
![]() ![]() ![]() ![]() sözü ya almşndr yada benzemştr blmem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Yenisi
|
![]() Kaçma diyor daha ya ümit hadi siktir git milletle arkadas olarak fame ol dinleyici kazanırsın belki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Acemisi
|
![]() s.a öncelikle beyler ümitle kavganız pek s.kimde deilde benim merak ettigim deprest no1 ve morfini atıp tutuodu zamanında emre acar deprest'i atıp tutuodu miradiz emreyide deprestide atıp tutuodu herkez bir birini atıp tutuodu şimdi bi kenetlenme olmuş bi böyle biz öğrendik yapıoz havaları oluşmuş anlayamadım arkadaslar derdiniz ne? nei paylasamıonuz nei çözemionuz? deprest mantar gibi heryerden cıkıon biraz cek kendini be kardesim gelelim sfenks 'kanka' 2. kez'kanka' dedigin günleri unutmaya nietlisin heralde 'bi kayıd alamadık a.q' dediginde ekipman desteginde bulunurken gözün gülüodu ozaman ümidlede kankaydın benim çevremdeki herkezlede şimdi deişti tabi yok ekipman demi? ewed 2 home studyo dısında yok ekipmanım! madem bu kadar konustunuz hepinizin laf aynı yere cıkıo herkez kendi yoluna baksın ipek kanka sende çok ortalıgı karıstırıon baaaakkkkxD mesela senle ben konusurken 3. araya girerse ne düşer kanka 3.ye?xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Acemisi
|
![]() bu arada bi sn. yha k.bakmaın ben depresti s.kleip yorumunu okumamıstım ümit benden söz isticek? sende dalga gececen? bunu biz önceden yaptık deprest mesela anestesiden söz istediginde felan güldük geçtik ![]() ayrıca askerde berabermi bot bagladık lan kılçık! ali diyerek hitap edion? |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
cehennem melekleri, kaos, kaos lirikleri, kaos sarki sozleri, Morfin, Morfin Lirikleri, Morfin Sarki Sozleri |