![]() |
#81 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Azimli Üye
|
![]() Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama Dj Bezgin bizim yani C3N'in organize ettiği party'e yaptığı eleştirilere cevap vermek istiyorum:Şimdi Bezgin diyorsun ki o kadar da güzel olmadı falan filan ok senin gözünde güzel olmayabilir ama sonuçta kimse daha önce böyle bir party yapmadı aklına gelmedi veya yapamadı bilmiyorum ama ben daha önce daha güzelini görmedim sonuçta dream partynin vol1ini de biz yaptık disiplinsiz olduğu için kimse gelmedi bu konu da biraz deneyimliydik haliyle yapmamamız gereken hataları az çok biliyorduk ve sonuçta da ilk tam anlamıyla büyük bir hiphop partysini yaptık şimdi bizim amacımız hiphopçuları ve hiphopseverleri orada birleştirmekti o kadar çok insanın gelmeyeceğini bile bile yine de yaptık bunları söylemek istemiyorum ama az çok borca girdik bu işten maddi olarak zarar ettik fakat Çankırı hiphop için birşeyler yaptığımız içinde çok gururluyuz Çankırı'da bu kadar bir potansiyel olduğunu ortaya çıkardık ve az çok İstanbul'da Ankara'da Çankırı hiphopun ilk defa bir ismi duyuldu sizin gözünüzde küçük görünen dream party vol2 birsürü ilde yankı uyandırdı ve biz bunu kendi içimizden gelerek sırf Hiphop için yaptık şimdi biz de biraz sizin partyi eleştirmek istiyoruz:bizde bilirdik oyun havası falan ayağına oraya birsürü insan toplamayı ama biz sadece Hiphopa hizmet etmek istedik bu bir.gördüğünüz gibi farklı kültürleri bir arada toplamak o kadar da kolay değil gördüğüm kadarıyla bu sitede alay konusu olmuşsunuz bu iki.yazdığın yazı da kendinde söylemişsin emek falan diye bizim yaptığımızda emekti hem de ciddi bir emekti lütfen sadece eleştir sadece kötü yanlarını söyleyip kendi partyni iyi göstermek için C3N in Çankırı Hiphopu için yaptığı faaliyetleri bir Çankırı Hiphop sitesinde karalama bu üç. söylediklerim yanlış anlaşılmasın hiçbir zaman ortamı bozmak istemem inşallah bir sorun olmazsa partye de geleceğim destek için fakat lütfen birbirimizi kötülemeyelim karalamayalım aynı şekilde cevap verilir benim yaptığım gibi sonra olmaz ortam bozulur kusura bakmayın ama cevap verme ihtiyacı hissettik party de herkese başarılar iyi eğlenceler güzel bir party olması dileğiyle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
1. > Zaten bu sadece HipHop'a dayaLı bi parti değiL.. ![]() Bi parti oLduğu zaman Çankırıda mutlaka HipHop Partisi olacak diye bi kaidemi war ? ama OYUN HAVASI AYAĞINA kelimene gerçekten üzüLdüm Ömer..Bunuda belirteyim.. 2. > Alay edenLer şuan herkesin şeyinden aşağı ![]() Adam bu partiyi organize ettiyse herşey hazırsa isteyen istediği kadar ÖTSÜN.. kim takarki ? Sizin partinize( c3n olarak ) elin kroları - way aq bebelere bak laa ne mallarmış.deyip küfür etseydi siz alınırmıydınız ? Hiç sanmıyorum ![]() 3. > C3n Dream Party Vol.2 gerçekten çok güzel bi partiydi..ve benim içinde ne yalan söyleyim çok özel bi partiydi..çünkü ilk defa orda sahne almıştım..hiç bi zamanda unutamam o partiyi...ßu partiden sonra İYİ & KÖTÜ eleştiriLer geleceğini herkes iyi biLiyordu...CemaL'de kötü eleştri yapmış ve kendi partisini övmüş biraz..Sizde yapmadan önce övündünüz..bende övündüm başkalarıda övündü..yalana gerek yok...ve bunda bu kadar aLınacak bişeyde yok...Çankırı küçük yer bi adam günde 40 defa karşına çıkıyor..şurda birbirimizin yüzüne bakıyoruz böyle senin partin kötüydü benimki iyiydi sizinki kötüydü bizimki iyiydi..siz böyle yaptınız biz böyle yaptık diye tatsızLık çıkmasın...Gereksiz şeyLer bunlar... Konuyu kapatalım artık..partiden sonra ayrı bi topic'te yorumlara yer veriLecektir ![]() Saygılar. Riyazat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Forum Acemisi
|
![]() qanymede ... bazı şeyLeri yanLış okumuşsun ... yada anLamışsın ... ben paRtiye kötü demedim .. paRti çok eğLenceLi we qüzeldi ... ona sözüm yok ... önemLİ oLan çankırıda böyLe uğraşıLması we emekdir ... Fakat burda müzik etkiLeşimi içinde Rapi dinLettirMek sewdirmek .. en çok önem weriLecek şeyde rap ... we c3n diorsun ... ben onLarı paRtime dawet ettim . çıkmaLarını isterim ... kendiLeri biLir .. bizim birLik beraberLik oLmamız qerekir ama miLLet neLer dior .. beNim amacım fazLa kişi topLamak inan değil ... orda zaten çoğu arkadaşım yardım edicek we qeLicek .. we eğLenicek ... qünümüzDe eğLenmek .. oyNamak deMek gibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Forum Acemisi
|
![]() beNim o paRtiyi kötüLemek gibi 1 aMaCım yokdu we oLaMAz .. fakat değişik müzik sitiLLeri iLe çanKırı'da dahada sewindiriLebilir .. yawaş yawaş rapi kaynatMak qerek . benİm şahsi fiKrim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aktif Üye
|
![]() ben partinize gelmedim beyler ama bişe sölemek istiorm...kimse darılıp gücenmesin..ben cankırılıyım doğma büyüme okulum icabı istanbuldayım..u3c clan olarak partinize araf we hipo dawet edilmişti..partiden snra onlarla görüştüm gayet güzel we hoş oldugunu hatta istanbuldaki partilerimizin bi cogundan da güzel oldugunu söyldiler şimdi parti olup bittikten sonra böle yorumlara weya kötü sözlere gerek yok bu birincisi olan olmus bi katkı saglanmıştır ne güzel...diger partiye gelince cankırı bilindigi gibi büyük bi yer degil her organizasyon 4 4 lük olcak die bi kaide yok..bi partide bütün tarzlar toplanmıs olur katkı saglıcaksa bu da cok güzel bişey önemli olan aranızdaki dostlugu hiç bi zaman bozmamak..Barış icinde kalın...ReSt in PeaCe...Respect from u3c
Konu u3c.OzZ tarafından (04-01-2008 Saat 01:24 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Aktif Üye
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() kesinlikle beyler sonucta muziktr bu yani tür tabiiki onemldr ki biz bu sitede belli bi türe hitap ediyoruz ancak party bence kalıba sıgdırılmamalı bende baglama calıyorum halk oyunları oynuyom ama burdan kimse bana git demiyo cunku rap de sevyrm bole anlayalm lutfen
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
2008, dj bezgin, egemen, ganymede, kaptan black, kulfet, music party, parti, rapublix, riyazat, ustad pablo |