Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Çankırı'da Hiphop > Organizasyon > music party 2008
Connect with Facebook

Musİc Party 2008

Seçenekler Stil
Alt 03-30-2008, 11:07 PM   #81
eMir18
Foruma Isınan Üye
Kullanıcı Avatarı

eMir18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 11
İletisim

Alıntı:
M_C_S_A_D_I_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
la ben düğünümde oynamamayı düşünüyom orda mı oynayacam rapimi yapar sonra da kolamı alır bi kenara otururum valla oyun havası fln gelemem kusura bakmayın şimdiden söyleyim
sado sen dügünün de canlı performans canlı müciq sülersin
eMir18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2008, 12:39 AM   #82
ganymede
Azimli Üye
Kullanıcı Avatarı

ganymede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 13
İletisim

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama Dj Bezgin bizim yani C3N'in organize ettiği party'e yaptığı eleştirilere cevap vermek istiyorum:Şimdi Bezgin diyorsun ki o kadar da güzel olmadı falan filan ok senin gözünde güzel olmayabilir ama sonuçta kimse daha önce böyle bir party yapmadı aklına gelmedi veya yapamadı bilmiyorum ama ben daha önce daha güzelini görmedim sonuçta dream partynin vol1ini de biz yaptık disiplinsiz olduğu için kimse gelmedi bu konu da biraz deneyimliydik haliyle yapmamamız gereken hataları az çok biliyorduk ve sonuçta da ilk tam anlamıyla büyük bir hiphop partysini yaptık şimdi bizim amacımız hiphopçuları ve hiphopseverleri orada birleştirmekti o kadar çok insanın gelmeyeceğini bile bile yine de yaptık bunları söylemek istemiyorum ama az çok borca girdik bu işten maddi olarak zarar ettik fakat Çankırı hiphop için birşeyler yaptığımız içinde çok gururluyuz Çankırı'da bu kadar bir potansiyel olduğunu ortaya çıkardık ve az çok İstanbul'da Ankara'da Çankırı hiphopun ilk defa bir ismi duyuldu sizin gözünüzde küçük görünen dream party vol2 birsürü ilde yankı uyandırdı ve biz bunu kendi içimizden gelerek sırf Hiphop için yaptık şimdi biz de biraz sizin partyi eleştirmek istiyoruz:bizde bilirdik oyun havası falan ayağına oraya birsürü insan toplamayı ama biz sadece Hiphopa hizmet etmek istedik bu bir.gördüğünüz gibi farklı kültürleri bir arada toplamak o kadar da kolay değil gördüğüm kadarıyla bu sitede alay konusu olmuşsunuz bu iki.yazdığın yazı da kendinde söylemişsin emek falan diye bizim yaptığımızda emekti hem de ciddi bir emekti lütfen sadece eleştir sadece kötü yanlarını söyleyip kendi partyni iyi göstermek için C3N in Çankırı Hiphopu için yaptığı faaliyetleri bir Çankırı Hiphop sitesinde karalama bu üç.

söylediklerim yanlış anlaşılmasın hiçbir zaman ortamı bozmak istemem inşallah bir sorun olmazsa partye de geleceğim destek için fakat lütfen birbirimizi kötülemeyelim karalamayalım aynı şekilde cevap verilir benim yaptığım gibi sonra olmaz ortam bozulur kusura bakmayın ama cevap verme ihtiyacı hissettik party de herkese başarılar iyi eğlenceler

güzel bir party olması dileğiyle...
ganymede isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2008, 06:04 PM   #83
Riyazat
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı

Riyazat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 57
İletisim

Alıntı:
ganymede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizde bilirdik oyun havası falan ayağına oraya birsürü insan toplamayı ama biz sadece Hiphopa hizmet etmek istedik bu bir.gördüğünüz gibi farklı kültürleri bir arada toplamak o kadar da kolay değil gördüğüm kadarıyla bu sitede alay konusu olmuşsunuz bu iki.yazdığın yazı da kendinde söylemişsin emek falan diye bizim yaptığımızda emekti hem de ciddi bir emekti lütfen sadece eleştir sadece kötü yanlarını söyleyip kendi partyni iyi göstermek için C3N in Çankırı Hiphopu için yaptığı faaliyetleri bir Çankırı Hiphop sitesinde karalama bu üç.

1. > Zaten bu sadece HipHop'a dayaLı bi parti değiL..
Bi parti oLduğu zaman Çankırıda mutlaka HipHop Partisi olacak diye bi kaidemi war ?
ama OYUN HAVASI AYAĞINA kelimene gerçekten üzüLdüm Ömer..Bunuda belirteyim..

2. > Alay edenLer şuan herkesin şeyinden aşağı
Adam bu partiyi organize ettiyse herşey hazırsa isteyen istediği kadar ÖTSÜN.. kim takarki ? Sizin partinize( c3n olarak ) elin kroları - way aq bebelere bak laa ne mallarmış.deyip küfür etseydi siz alınırmıydınız ? Hiç sanmıyorum Çünkü arada KAPASİTE ve FARK meseLesi var..

3. > C3n Dream Party Vol.2 gerçekten çok güzel bi partiydi..ve benim içinde ne yalan söyleyim çok özel bi partiydi..çünkü ilk defa orda sahne almıştım..hiç bi zamanda unutamam o partiyi...ßu partiden sonra İYİ & KÖTÜ eleştiriLer geleceğini herkes iyi biLiyordu...CemaL'de kötü eleştri yapmış ve kendi partisini övmüş biraz..Sizde yapmadan önce övündünüz..bende övündüm başkalarıda övündü..yalana gerek yok...ve bunda bu kadar aLınacak bişeyde yok...Çankırı küçük yer bi adam günde 40 defa karşına çıkıyor..şurda birbirimizin yüzüne bakıyoruz böyle senin partin kötüydü benimki iyiydi sizinki kötüydü bizimki iyiydi..siz böyle yaptınız biz böyle yaptık diye tatsızLık çıkmasın...Gereksiz şeyLer bunlar...
Konuyu kapatalım artık..partiden sonra ayrı bi topic'te yorumlara yer veriLecektir
Saygılar.
Riyazat
Riyazat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2008, 06:55 PM   #84
By_KuLFeT
Bombastiq Üye
Kullanıcı Avatarı

By_KuLFeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 96
İletisim

ömer haklı olduğun yerler var ama cemal'in sizin partyi kötülemek gibi bi amacı oldugunu sanmıyorum sizin party gayet güzeldi bu partyde gayet güzel olacak inşallak barış içinde rap veya muzik için ...
By_KuLFeT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2008, 06:56 PM   #85
Dj_Bezgin
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

Dj_Bezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 2
İletisim

qanymede ... bazı şeyLeri yanLış okumuşsun ... yada anLamışsın ... ben paRtiye kötü demedim .. paRti çok eğLenceLi we qüzeldi ... ona sözüm yok ... önemLİ oLan çankırıda böyLe uğraşıLması we emekdir ... Fakat burda müzik etkiLeşimi içinde Rapi dinLettirMek sewdirmek .. en çok önem weriLecek şeyde rap ... we c3n diorsun ... ben onLarı paRtime dawet ettim . çıkmaLarını isterim ... kendiLeri biLir .. bizim birLik beraberLik oLmamız qerekir ama miLLet neLer dior .. beNim amacım fazLa kişi topLamak inan değil ... orda zaten çoğu arkadaşım yardım edicek we qeLicek .. we eğLenicek ... qünümüzDe eğLenmek .. oyNamak deMek gibi oyun hawası - rap - qitar - break dans - kuLağa hepsi aynı anda oLmaz yada şey qeLinebilir .. ama ben herşeye rağmen yapıcam ... kim ne derse desin . söyLesin .. bana yardım eden arkadaşLarıma we katkıLarından doLayı herkese teşekkür ederim ... BİZ BİZE YETERİZ .... Bende birşey yaZMadan önce 1 konuş - şey yap .. eğer ben size birşey desEm yada eLeştirsem ( partiye konuk Mc'ey ÇAğırMam we paRtinize qeLmezDim ) herşey qüzeLdi - daha qüzeLLeri oLacak - we her dEneMe diğerinden daha qüzeL oLması diLeğiyLe --- DJ Bezqin ...
Dj_Bezgin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2008, 07:04 PM   #86
Dj_Bezgin
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

beNim o paRtiyi kötüLemek gibi 1 aMaCım yokdu we oLaMAz .. fakat değişik müzik sitiLLeri iLe çanKırı'da dahada sewindiriLebilir .. yawaş yawaş rapi kaynatMak qerek . benİm şahsi fiKrim baNa qöre böyLé ... 1 de böyLe deniyeLim .. qüzeL 1 paRti idi .. c3n 'i partime bekLerim . konuk Mc'ey oLarak .. tekrardan söyLemek isTerim ... Parti benim paRti değil .. hepimizin parTisidİr... hakSızSaam söyLeyin ...
Alt 04-01-2008, 01:22 AM   #87
u3c.OzZ
Aktif Üye
Kullanıcı Avatarı

u3c.OzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 1
İletisim

ben partinize gelmedim beyler ama bişe sölemek istiorm...kimse darılıp gücenmesin..ben cankırılıyım doğma büyüme okulum icabı istanbuldayım..u3c clan olarak partinize araf we hipo dawet edilmişti..partiden snra onlarla görüştüm gayet güzel we hoş oldugunu hatta istanbuldaki partilerimizin bi cogundan da güzel oldugunu söyldiler şimdi parti olup bittikten sonra böle yorumlara weya kötü sözlere gerek yok bu birincisi olan olmus bi katkı saglanmıştır ne güzel...diger partiye gelince cankırı bilindigi gibi büyük bi yer degil her organizasyon 4 4 lük olcak die bi kaide yok..bi partide bütün tarzlar toplanmıs olur katkı saglıcaksa bu da cok güzel bişey önemli olan aranızdaki dostlugu hiç bi zaman bozmamak..Barış icinde kalın...ReSt in PeaCe...Respect from u3c

Konu u3c.OzZ tarafından (04-01-2008 Saat 01:24 AM ) değiştirilmiştir..
u3c.OzZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2008, 11:23 AM   #88
force-c3n-clan
Aktif Üye
Kullanıcı Avatarı

force-c3n-clan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 5
İletisim

Alıntı:
u3c.OzZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben partinize gelmedim beyler ama bişe sölemek istiorm...kimse darılıp gücenmesin..ben cankırılıyım doğma büyüme okulum icabı istanbuldayım..u3c clan olarak partinize araf we hipo dawet edilmişti..partiden snra onlarla görüştüm gayet güzel we hoş oldugunu hatta istanbuldaki partilerimizin bi cogundan da güzel oldugunu söyldiler şimdi parti olup bittikten sonra böle yorumlara weya kötü sözlere gerek yok bu birincisi olan olmus bi katkı saglanmıştır ne güzel...diger partiye gelince cankırı bilindigi gibi büyük bi yer degil her organizasyon 4 4 lük olcak die bi kaide yok..bi partide bütün tarzlar toplanmıs olur katkı saglıcaksa bu da cok güzel bişey önemli olan aranızdaki dostlugu hiç bi zaman bozmamak..Barış icinde kalın...ReSt in PeaCe...Respect from u3c
aynen dedıgın gıbı
force-c3n-clan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2008, 12:53 PM   #89
Dj_Bezgin
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

aynen öyLe yha

[/QUOTE]
Alt 04-01-2008, 04:29 PM   #90
mkursadulusoy
Foruma Isınmış üye
Kullanıcı Avatarı

mkursadulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 13
İletisim

kesinlikle beyler sonucta muziktr bu yani tür tabiiki onemldr ki biz bu sitede belli bi türe hitap ediyoruz ancak party bence kalıba sıgdırılmamalı bende baglama calıyorum halk oyunları oynuyom ama burdan kimse bana git demiyo cunku rap de sevyrm bole anlayalm lutfen
mkursadulusoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
2008, dj bezgin, egemen, ganymede, kaptan black, kulfet, music party, parti, rapublix, riyazat, ustad pablo