![]() |
#1 | ||
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bayan Moderatör
|
![]() HERKES TÜRK'TÜR Milletimiz bir bütündür, Türk'üm diyen herkes Türk'tür! Farklı olsa, din, dil, kültür, Türk'üm diyen herkes Türk'tür! Yasa karşısında biriz, İnsan olarak severiz Irkçılığa yok yerimiz, Türk'üm diyen herkes Türk'tür Kenetlenmiş tek bir eliz, Doğu, batı, tek milletiz Kucak açmış bir devletiz, Türk'üm diyen herkes Türk'tür! Okulumuzda okusun, Vergi verip, asker olsun Bayrağıma saygı duysun, Türk'üm diyen herkes Türk'tür! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bayan Moderatör
|
![]() ATATÜRK'ÜM OLMASAYDI Haçlı ruhu delirmişti 'Koca Çınar' devrilmişti Bu yurt bile verilmişti Atatürk'üm olmasaydı Saldırmıştı onca düşman Seyrindeydi bütün cihan Teslimdeydi ana vatan Atatürk'üm olmasaydı Kahpe düşman gitmiyordu Zulüm bitmek bilmiyordu Ocağımız tütmüyordu Atatürk'üm olmasaydı Silinmişti kimliğimiz Bozulmuştu birliğimiz Yok olmuştu dirliğimiz Atatürk'üm olmasaydı |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bayan Moderatör
|
![]() ATATÜRK (100YIL MARŞI) Dünya lideridir ATATÜRK, Seninle dimdik, En yüce Türk, ATATÜRK,ATATÜRK, Bir ulus seninle uyandı, Bayrağımız al beyaz, Semada dalgalandı, En yüce Türk, ATATÜRK,ATATÜRK, Dünyanın gözü bizde, En güzel bayramlar bizde, En yüce Türk, ATATÜRK,ATATÜRK, Yüzyılın içinde tarih yazdık, Vatan uğruna şehitler verdik, En yüce Türk, ATATÜRK,ATATÜRK, Dünya lideridir ATATÜRK, Seninle dimdik, En yüce Türk, ATATÜRK,ATATÜRK |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bayan Moderatör
|
![]() ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANISINA Tüm Çanakkale şehitleri anısına Ruhunuz Şad olsun Çanakkale açıklarında düşman gemileri Bekliyorlar Boğazlar’ı geçmeyi Varacaklar İstanbul'a İşgal edecekler güzel ülkemi Her gemi sanki birer yüzer kale Mart'ın On sekiz’i, günlerden Perşembe Hepsine yetti Nusret Mayın Gemisi Ne Queen Elizabeth kaldı, ne Inflexible Denizden geçemediler hedefleri oldu Alçıtepe Çıkmak istediler bu defa Seddül Bahir’e 82 bin kişiyle geldiler Çanakkale’ye Mustafa Kemal vardı on binlerce Mehmet’le |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bayan Moderatör
|
![]() TÜRKİYE, MUSTAFA KEMAL Mavi gözlerin sevgiye düşlerinse özgürlüğe koşardı Kararınca ülkemin gündüzleri Tarladaki Hüseyin Balıkcı Hasan Dağdaki efe Şehirdeki Ahmet artık Musatafa Kemal'di Sabahta garip mi garip bir hüzün Bulutlar çekimser dağınık Işıltılı elbisesi yırtıldı güneşin! İstiklal Savaşı'nın ışığı On kasım bindokuz yüz otuz sekizde Nice Mustafa Kemaller bıraktı geride |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bayan Moderatör
|
![]() ATATÜRK GELİYORDU Güneş bize selanikten doğuyordu, Ali Rıza efendinin yiğit bir oğlu, Başarıyla bitirdi o her okulu, Mustafa Kemal Atatürk geliyordu Ülkem kuşatılmış,can çekişiyordu, Paylaşmıştı düşman,bütün yurdu, Direniyordu tüm gücüyle,Türk ulusu, Mustafa Kemal Atatürk geliyordu Samsun'a gitti bandırma vapuru, Elindeydi Ata'mın kurtuluş raporu, Düşmanları sardı derin bir korku, Mustafa Kemal Atatürk geliyordu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bayan Moderatör
|
![]() BUGÜN 10 KASIM Bugün 10 Kasım Yıldızların düştüğü, Bulutun toprağa ağladığı, Toprağın kavuştuğu gün Bugün 10 Kasım Bayrakların yarıya indiği, Düşmanların sevindiği, Milletimizin minnet yaşını döktüğü gün Bugün 10 Kasım Dış güçlerin bayram, Planların seyran, Emellerine ikram ettiği gün Bugün 10 Kasım Düşünceleri beyin kütüphanemize, Sözleri kulak teybimize, Bedeni maalesef anıtkabire girdiği gün |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bayan Moderatör
|
![]() MUSTAFA KEMAL Selanikte doğdu yurdun güneşi Bir daha batmadı Mustafa Kemal Gelmedi cihana gelmez bir eşi Sancağı atmadı Mustafa Kemal Gitti Balkanlara Trablusgarp'a Cepheden cepheye koştu hep harbe Çanakkale vurdu düşmana darbe Günlerce yatmadı Mustafa Kemal İşgal edilmişti her yandan vatan Oydu ilk adımı Samsun'dan atan Kadın erkek eli top mermi tutan Tüfeği çatmadı Mustafa Kemal Egede son buldu Büyük Taarruz Hıyanet edene karşı dururuz Genç Cumhuriyeti bizler koruruz Tereddüt etmedi Mustafa kemal |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bayan Moderatör
|
![]() BEN MUSTAFA KEMAL'İM Ben Mustafa Kemal'im Kıyılarım dalgalarımca geniş Ben Mustafa Kemal'im Halkın özbenliğinden gelmiş Ben Mustafa Kemal'im 'Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini' Ben Mustafa Kemal'im 'Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini' Ben Mustafa Kemal'im Halkın benliğine sığınmış kişi Anadoluya ilk adım atışım Ve ulusumun yeniden dirilişi Ben Mustafa Kemal'im Yaşamak tutsaklıksa eğer Ulusça kararımız kesindir Özgürlük ölmeye değer! |
![]() |
![]() |
![]() |