|
![]() |
#1 |
![]() İzmir'de yaşamını sürdüren Nakoiz, yeni kaydetmiş olduğu "Niye Benden Uzakta" isimli parçayı sizlere sunuyor. Altyapısı Başar'a ait olan parçanın kaydı Yeşil Oda Stüdyo'sunda alınmış olup mix işlemleri Anıl Piyancı'ya aittir. Keyifli dinlemeler... Link: http://flameupload.com/files/0T7R7NFR/Nakoiz_-_Niye_Benden_Uzakta.rar ![]() Şarkı Sözleri: 1.verse: Ansızın öyle kalakaldım Tahmin et acıyı bak nasıl Mucize herşey sonra kabus Yağmasın istemem böyle yağmur Yani bu gözler birbirine alışkın. Mesafe yardımıyla özleminle tanıştım. Usulca bakıştık, sonra uykuya dalarken bırakmıyo ellerim, saçlarına yapıştı. Gitmeliydim çünkü bunu ikimiz için yapıyordum. Ve tekrar kavuşucaktık, öyle sanıyordum. En zor yoldu bu, terminal yolu içimden ağlasamda gülümsüyordum sana doğru.. Nakarat: Doğma, güneş doğma Bugünü onsuz geçiremem ki, nolur doğma Nefesini alma, dışarıya bakma Zaman bi dursa, kendine sorsan niye benden uzakta 2. verse: Şimdi sen mutluyum diyosun ya Keşke bende senin gibi olsam Bilirsin melek yalvaramam Hatıran içimi sarar sarmalar Kabul ediyorum, biraz da hata benim. Sadece sevmek yeterli değil ama seni bi cümle bu kadar soğutuyorsa aşktan Ne diyim bebeğim rabbim biliyo kalbimin en derin hislerini.. İstediğim biraz huzur, o da sade sende saklı Desemde inanmaz ve biliyorum da gelmez artık. Kokunla beraber, dolabımda resimler; dudak büzme yeter Tek başıma yaşarım aşkı.. www.myspace.com/nakoiz www.facebook.com/nakoiz Konu RapubliX tarafından (11-02-2012 Saat 08:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Nakoiz |