|
![]() |
#1 |
![]() Ogeday'Dan Mesaj Var !!!... Gözlerimi kapadığımda Rapturka'nın ilk şarkısını kayıt ettiğimi hatırlıyorum..Zaman hızlı geçiyor ve zaman; hep üstüne pozitifler katarak ilerliyor.. Son pozitif Mecburi İstikamet... İlk albümün üstüne kat kat değerler katarak, en ince ayrıntısı akşamlardan sabahlara kadar kafa patlatılarak hazırlanmış bir albüm.. Uzun uğraşlar sonucu, her biri kendi dallarında "en iyi"ler ile çalışılmış, zevkli, sinirli, stresli ve hepsinden önemlisi "ruhum" ile yoğurulmuş bir albüm. Son video klibim ise... 100 kişiye yakın bir ekibin ürünü, "İllüzyon" Piyasada bir şeyler yapabilme savaşı veren rapperlar var . Parayı bastırıp kaset yapabileceğini, internet yolu ile bana ve kendini kanıtlamış diğer rap sanatçılarına karalama kampanyası başlatıp neyin savaşına girdiğini ve kime kafa tutmaya çalıştığını bilmeyen rapper bozuntuları da..Sizlere söylüyorum ; aynanın karşısına geçin ve kendinizle yüzleşin,ben neden bu kadar aptal bir insan oldum , ben neden sadece laf olsun diye insanlara çamurlar atan bir insan oldum diye , evet bunu sorun kendinize..Hiç kuşkusuz sadece söylediğiniz saçma sözler ile kalacak ve kimseden yardım alamayacaksınız,buna emin olun ki ben size hep yukarıdan bakacağım ve hep sizin sözde eleştirdiğiniz Ogeday olarak kalacağım. Bugüne kadar sayısız Underground MC'ye verdiğim desteği söylememe de gerek yok belki. En bariz örnek ise albümde benimle birlikte feat yapan Kod-X ve Lewo’dur. Ortalıkta şuursuzca dolaşmayı bıraksın bazıları.. Benim kapım herkese açık. Ama onlar öyle kalmayı istiyorsa diyebileceğim tek şey var.Kendileri bilir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |