![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() Hiphoplife harbiden boş insanlar sürüsü,O...puların,kankacıların , Hele birde mc ' yim diyen şu kal..k kız mcler yokmu .İki kelimeyi yanyana getiremez flow desen "öh?" der. Beat desen "sevgilim (peze..enkim)beat yapıooooo ben anlamammmmm öle şilerden" der.. Ve bu insanlar "Abaza hiphoplfe" ekibi tarafından "İşte geleceğin yeni bayan mc'lerinden X Y gelecek vaad ediyor." Evet s..kme bakımından sana gelececek vadedebilir haklısın. Millet bir yerlerinden ter gelerek karşılıksız işler sunsunlar.... Sen hiç duyma bile bunları, hatta yaşadıklarını bile kabul etme... Ancak feat kayra ,feat da poet o zaman ayrı tabi.. Almıyorum lan da poetten 120 liraya beat tamam suçluyum bu kadar çıkarcılığın içine sende gir bi dostum anlarsın... Herifin albumunu 2 kez yayınlar, Or..pu kızının albumunu manşetten koyarlar Kaşarın tekini sırf "feat.cevap,feat. sirmc" diye koyarlar Sen 1 2 haftada sıcağın ortasında millt denizde sefadayken biyerlerinden ter akıtarak kayıt alırsın... Ama kankan yoktur orda ama hiçbir admini tanımassın yada işte sen yoksundur aslında Seni kimse s..lemez,bİR allahın kuluda çıkıp demez o ekipten "BOK GİBİ RAP YAPIOSUN O YÜZDEN SİTEYE KOYMUYORUZ" işte bunu bile deme gayretinde bulunmaz..Çünkü sen yoksundur aslında..çünkü Yaşayan tek şey İsimdir,namdır,kankandır Çünkü onlar artık aşmıştır çünkü büyük adamlardır ama o büyük adamların tek amacı Abaza duygularını bastırmak için or..u mclerin fotolarına bakıp 31 çekmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu arafyaren tarafından (08-17-2008 Saat 07:32 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bombastiq Üye
|
![]() cok haklısın bro bende albümümü vermiştim tamam beatleri free kaydı dandik lyricte rhyme falan yok ama seninde dediğin gibi ''BOK GİBİ RAP YAPIOSUN O YÜZDEN SİTEYE KOYMUYORUZ" deseler bile neyse ne üzülürsün ama neden koymadıklarını anlarsın .. NORM erman ender'in de dediği gibi S2klife.net'in o..sbu adminlerii onlar. |
![]() |
![]() |
![]() |