|
![]() |
öylesine Yazılmıştır..Bu yazıda Geçen Kişi Ve kurumlar Tamamen Hayal ürünüdür..:) |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() bak konusuyosunuz ama boş. ortam sıkı fıkı kızlarla çoş.. sen bölesin oLum Bilemiyorum Sana Göre olabilir Hoş.. Ama Ben böyLe itLere anca derim Hoşt.. SöLediqiniz Bak rap DeğiL.. dinLeyin Beni Bana pendik KefiL.. Fake AtıyoLar bunLar Respect DiyoLar Ama %70'i Rapper DeqiL.. 18yer6'nda Konsuuyo BazıLarı Ama AsLı AsrıyLa alakalı DeqiL. GördükLeriniz Bi O kadar görmedikLeriniz Var. BattLe fiLosu Gibiyim Sen konuşma Car Car.. Yaz GünLerinde Başımda Yağıosa Kar.. Bu SenLe Alakalı DeqiL,Ruhum KaramSar.. Karamsar Dediysem Tarzım MeLankoLik DeqiL.. Yer6ında takılıorm Verse'Ler Boş DeğiL.. Sizin Birbirinze Küfretmeniz Hoş DeğiL. BattLe'nda Bi Tadı var Emin ol beyim.. Doğru Dürüst 2 keLimeyi Yan yana Getiremiosunuz BiLe. Siz Takılırken Birbirinize.. Benim 2 Liram Sürtmüo Birbirine Cebimde.. Sen DoLaş Sokakda Gangstayım Die full Cap'inLe. Gelicem SöLicem SözLeri KaLıcakSın Yerinde Gidiceksin Durmadan Ve ineceksin DerinLere. Korkak çocukLar Gibi SakLan Çıkma YerYüzüne .) BiLiorum BazıLarı üstüne ALınacak Forumda Cevap atmayada KaLkıcakdır kurguluyorum Kafamda Çünkü OnLar Kırık BacakLı KesiLmeye Hazır Kuzuyu BiLe Boş GeçirmezLer, Kısaca AdLarı Kolpa.. D.N : Kimseye yazılmış Bişey değil Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz Saygı duyarım.. iyi Forumlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |