![]() |
#1 |
![]() Elimizde olmayan sebeplerden dolayı forumumuz 23 kasım tarihli yedeğine yüklenmiştir 24 kasım 30 kasım arası yollanan mesajlar ve yapılan üyelikler silinmiştir tüm üyelerimizden özür dileriz.(özellikle rapbualem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() mc sadık tmm da neden yedeğini yukledınız? ve de forumda bı sorun war heralde bu üçüncü üyeliğim giriş yapıyom giriş yapıyo fakat tekrar bı oncekı konuya donunce giriş yapmamış oluyorum anlıyamadım yardım edersenız sevınırım. bıde oncekı msj larıma sahıp olamıycakmıyım? onu da halledersek gusel olur ![]() gorduğun bıgı başkabı uyelıkten tesadufen gırdı. bu asdasd ı sılebılırsınız |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() mc sadık tmm da neden yedeğini yukledınız?ve de forumda bı sorun war heralde bu üçüncü üyeliğim giriş yapıyom giriş yapıyo fakat tekrar bı oncekı konuya donunce giriş yapmamış oluyorum anlıyamadım yardım edersenız sevınırım. bıde oncekı msj larıma sahıp olamıycakmıyım? onu da halledersek gusel olur ![]() gorduğun bıgı başkabı uyelıkten tesadufen gırdı. bu asdasd ı sılebılırsınız Konu rapbualem tarafından (12-04-2007 Saat 08:00 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |