![]() |
#1 |
![]() Hey There Delilah" Hey Delilah! Hey Oradaki Gönülçelen What's it like in New York City? Newyork'ta hayat nasıl? I'm a thousand miles away Binlerce mil uzaktayım But girl, tonight you look so pretty Ama bu gece çok güzel görünüyorsun Yes you do Evet güzel görünüyorsun Times Square can't shine as bright as you -Times Square (Manhattan'daki ünlü meydan) senin kadar ışıldayamaz I swear it's true Yemin ederim ki bu doğru Hey there Delilah! Hey Oradaki Gönülçelen! Don't you worry about the distance Mesafeler umrunda değilmi? I'm right there if you get lonely Yalnız hissettiğinde yanındayım Give this song another listen Bu şarkıyı bir kez daha dinle Close your eyes Gözlerini kapat Listen to my voice, it's my disguise Sesimi dinle, işte bu benim I'm by your side Yanındayım Oh it's what you do to me Bu bana yaptığın şey ... Hey there Delilah! Hey Oradaki Gönülçelen I know times are getting hard Biliyorum zaman giderek ağırlaşıyor But just believe me, girl Ama inan bana Someday I'll pay the bills with this guitar Bir gün tüm yaptıklarımı gitarımla ödeyeceğim(affettireceğim) We'll have it good Herşey güzel olacak We'll have the life we knew we would Hep yapacağımızı düşündüğümüz gibi hayatı yaşayacağız My word is good Bu sözler çok güzel Hey there Delilah! Hey Oradaki Gönülçelen I've got so much left to say Daha sözleyecek çok şey var If every simple song I wrote to you Eğer sana yazdığım tüm bu şarkılar Would take your breath away Nefesini kesecekse I'd write it all Herzaman yazacağım Oh it's what you do to me Bu bana yaptığın şey ... A thousand miles seems pretty far Binlerce mil uzak görünüyor But they've got planes and trains and cars Ama arabalar uçaklar trenler var I'd walk to you if I had no other way Başka bir yol olmasaydı da sana yürürdüm Our friends would all make fun of us Arkadaşlarımız hep bizle alay ederdi and we'll just laugh along because we know Onlara sadece gülerdik çünkü biliyoruz That none of them have felt this way Hiçbiri daha önce böyle hissetmemiştir Delilah I can promise you Sana söz verebilirim ki That by the time we get through Bir gün herkes bizi anladığında The world will never ever be the same Dünya asla aynı kalmayacak And you're to blame Ve suçlusu sensin Hey there Delilah! Hey oradaki Gönülçelen You be good and don't you miss me Hep iyi ol ve beni özleme Two more years and you'll be done with school 2 yıl sonra okulunu bitireceksin And I'll be making history like I do Bende şimdi olduğu gibi yine tarih yazıyor olacağım You'll know it's all because of you Ve sen senin için olduğunu bileceksin We can do whatever we want to Ne yapmak istiyorsak yapabiliriz Hey there Delilah here's to you Hey oradaki Gönülçelen , işte bu sana This ones for you Bu senin için Oh it's what you do to me Bu bana yaptığın şey ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|