![]() |
#1 |
![]() hiphopım hipnoz eden aşırı doz narkoz tıbbi atık kolunda verirsin paparaziye poz karelere girdin tebrik edelimmm ama taş la sopayla olmuyo bu rap sesi kapa teybi kapa hemen sar boş kasetlerini ileri kendi kendini dinlemekten çok daha iyi demi dahi bi oyun oynuyoruz dahiliyeye sevkin gönderen üst kuruluştan yüksek mevki acapellayla alcam sıra sıra senden hırsımı taktım parlıo bak boynumda hiphopun tılsımı dönüşmemi beklersen eğer kurt adama ısnıp dövüşürüz tabiki sırayla hasımları ısırıp usludur sakin konu konukomşu duymasın odam ses geçirmio deyip sakin olmyasın bu benim sorunum değil yanlışlık doğurmasın kırmızı ışık yanıyor durda geçerken arabam çarpmasın Konu Malibu tarafından (02-22-2010 Saat 08:49 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() parçaya girişin rafineyle aynıı paparazi papaz eder adamı sen ve bense ayrı taş yada sopa baş sana kolay girer taşlama kolay bana sen sol ta..gımdaki agrı dolu dizgin dört nala koş ama kulvar farklı coş loş ışıkta yaz bana hışımla çok boş kaşınsan,kaçının kurası bana göre duası azcık yaklaşta açılır duğağın bu sadece uyarı bi nevi yüz görümlüğü ulan kabul et daha dünki gölgem ilk defa gittin benden önde gir ilk,kirpik dolmasın yaşla paşamm yaşamm ilerledi sen geridemi kaldın sen teyip dinle ben studyomda kolon looplara dikkat,et bebe imdatt deme bu bi ihtar gelirse kulagına zarları yırtar sen üst mevki bense undergraund'dan gelen bi deli hem degersiz hem deli birii sen dönüş kurt adam benim doğam hollywood hulk hogan senin bi taraflarınsa har bi b.k kokan maalesef odam harbiden ses geçirmiyo yansın ışıgın ilgilendirmiyoo sen karadasın daha recm derinden gidiyo araştır sorda beni kim biliyo şimdi söyle bakalım adamım her gece seni kim s...yo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() darmadağın çıktığım yer odası soludum under havası biraz zaman geçir orda al havanı bura yer6 sahası karşılaşma sonuç tabela ve göstergeler ışıklı ismim yazıo yer üstünde yer 6 dan çıktım hasımım dakikalar solgun yüzünde bak üzülme sen düzülme ben üzerde sen peşin be kal leşinle ve beleşe rüzgar peşimde ışık eşimle sanki eşitte benle playback ruhunla sahnede geyirme önümde bu rap araba gibi kızım dersin seversin ve 5 vistesli sen kullanmayı bilmion hep geri en geri vistessin ağzıma sakın oldun şişirip şişirip batlatıyoooom bi ses geldi ilerden senden af diyon önde sahte piyon askeri ücret öder ve gelirim ben sahnede üst düzey gerilim bi film izler ve gerilir korkar geri çekilir bilir ben gelirim oyun oyarız karşılıklı tek kurşun asker bulaşıktı şeçtik bizede a şıkkkı karşımda duran E hiç biri çıktı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() vitesin topuzunu al eline bebegim aslen ölüm adamım senin yeraltı dedigin her haltı bil bak atlı bin makkatta pinn çekilir torban patlar adamım kafanı kapımdan uzak tutmalısın suratına çarpar yoksa kulpu adamın 24.00 civarından sonra bal kabagına dönüşcen çünkü üstüne yeterince bindim adamım arabanı al ve çekil burdan sen 5 vites ben speedy gonzalez ben geyirsem bile dinleyenler alkış tutar sense yırt sahnede bi tarafını yetişemessin yaptıgım rape üstad olarak kabullen ya da açıklarım herkeze sen bi hergele herkeze peşkeşş sahnede tek leşş sen bi bütünleş yaptıgın raple neler döndü bak rap bi döngü bak doymadın hala bu gömmeye lakin yüz yüze galince oldun sakin sus bebe beni dinleki göresin önünü fazla konuşmadan ben keserim önünü daha yazmak var içimde ama açıklamakta istemem ben senin berbat dününü sadece sen anlarsın bunu kapasite yeterse çöz hadi düğümü bak bu battle'nin son bölümü olsun açılış senden kapanış benden kurşunu kendine sakla korkak bahsetme sen bi neferden gözlerinde son bi parlasın lakin kalmayacak sonda eser ferden ben terkettigimde kapanır perden! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() güsel bi battle'dı tbr. ederim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bende ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Anket eklenmiştir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() BaşaRıLaR..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Başarılar.. Ellerinize Sağlık. İyi Olan Kazansın..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() hepiniz saolun arkadaslar böyle bi organizasyon olmus katılıp renklendirmek istedim tanıdık tanımadık herkeze tsk. ederim ii olan kazansın tabi iyi olana gıcıklıgı olup kötü olanı kazandırmak isteyenler dısında ![]() ![]() ben ya da qares fark etmez eş dost diye değil kişiliğe göre değil battle göre verilir inş. bütün oylar ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |