![]() |
#1 |
![]() яapSσdi Buyur Kardeşim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Azimli Üye
|
![]() ya yapmayın allah aşkına ya hazır temanın üstüne düz yazı yazıpda paylaşmanın ne mantığı var sadece kirlilik . bi emek yok birsey yok. buraya takılı kalmayın internetten arastırın biraz. shop nasıl kullanılır wallpaper nasıl yapılır.. bu yaptığınız şeyler buraya bi fayda sağlamıyo - sadece kendi aranızda eğleniyonuz . şimdilik diyeceklerim bu kadar . şunu da belirtmek isterim burda foruma uygun yorum yaptım kimse üstüne alınıp saçma sapan gider yapmaya çalışmasın şahsi sorunları olan msnimi eklesin bu forumda altına böyle alt yazı geçmeyince yorum yapılamıyo ..
|
![]() |
![]() |
#6 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Sen Kimsinde Benim Çalışmalarıma Emek Yok Diyosun ![]() ![]() ![]() Hazır Tema Derken ![]() ![]() Arkadaş İstedi Bende Yaptım. Zaten Gereksiz Bi Konu Olsa Yetkililer Konuyu Kilitlerdi. O Gördüğün WaLLPaPeR'in En Küçük Noktası Bana Ait Saygılarımla ByİkİzLeR Google Baba'ya Sor Bakım ByİkİzLeR Kimmiş ![]() Buyur PSD > PsD Ne Biliyosundur Bu Kelimeleri Kullandığına Göre; İndir ikizler_ahmetkaplan@hotmail.com Biraz uzun Ama İdare Et ![]() Konu ByİkİzLeR tarafından (01-16-2010 Saat 01:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |