![]() |
#1 |
![]() ![]() 2002-2008 yılları arasında yayınladığı çeşitli çalışmalarla yoluna devam eden Rahdan, 2008'de yaptığı açıklama sonrasında suskunluğa bürünmüştü. İki yıllık aranın ardından Rahdan yeni albümü "Hep Ben" ile tekrar karşınızda. Kerim [Mic Rap], Kurşun, İnfazMika ve öz kardeşleri Puhtegan'la Serkan'ın Rahdan'a eşlik ettiği albüm sekiz parçadan oluşuyor. DBP ve Rahdan tarafından altyapıları hazırlanan albümün kayıtları biGarip Production'da alınmış. Keyifli dinlemeler... "Rahdan - Hep Ben" Tracklist: 01. Yalanlar Son Bulmaz (Produced by Rahdan) 02. Hep Ben (Produced by Rahdan) 03. Sen Gözlerime Bakma Ey Filistin! (Produced by DBP) 04. Nedeni Sen Miydin? feat. Kurşun & Puhtegan (Produced by Rahdan) 05. Gözlerimden Dökülüyorsun feat. Kerim [MicRap] & İnfazMika (Produced by Rahdan) 06. Yalnızlıklar Feat. Kerim [MicRap] (Produced by Rahdan) 07. Kaybedenler feat. Serkan (Produced by DBP) 08. Yalanlar Son Bulmaz (Remix) (Produced by Rahdan) İndir : http://www.flameupload.com/files/S4A...ife.com.tr.zip |
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
infazmika, kerim mic rap, kursun, puhtegan, rahdan, serkan |