![]() |
#1 |
![]() Herkese / Selamün Aleyküm Bildiğiniz üzere yaklaşık 2 ay önce grubumuzu kurmuştuk. şu anda elimizde her türlü imkan olmasına rağmen grup içinde sürekli anlaşma bozuklukları boğazıma kadar işledi artık . ![]() Kayıtlardan önce böyle bir karar vermemi herkes istedi. Ama ben şunu öğrendim sırt sırta verdikten sonra yapılmayacak şey yok! Yalnız grup içinde sürekli anlaşma bozuklukları ama artık PES! dedirtti. buda bir yere kadar tabi. Özellikle bu konuda her kafadan bir ses çıkması çok canımı sıktı. bu sadece bizim verebileceğimiz bir karardı ve şundan adım gibi eminim bu grubu dağıtmak aklımın ucundan bile geçmedi taki okulda ve çevremden yediğim baskılardan kimisi gelir grup bittimi kimisi gelir grup ne alem'de artık yeter arkadaşlar! Çankırıdaki Mc Desinger Graffitici ve herkes Raplife Clandan Ayrılmıştır Bu Herkesin Bilgisine. Çok kısa bir zamanda sadece Çankırı içinde mahsus olmak üzere bir grup kuracaz. Ve ARTIK!! Raplife Clan'ı (Ankara) : Serhat(Anestesi) ve Furkan(Deprest) grubu sürdürecektir. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() Ya grubun dağıldığı filan yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |