![]() |
#1 |
![]() ) BuğraMilat T-rap under piyasasının gelecek vaadeden mc'leri arasında gösteriliyor .. BuğraMilat'ı BuğraMilat yapan; bir nevi bu konuma getiren nedir, nelerdir öğrenebilir miyiz ? Benim için herşeyden önce inanmak ve sabretmek önemlidir.Bu ikisi hayatıma yön veren en önemli unsurlardır. Bugra Milat'a gelince,Buğra Milat bir b** değildir aslında.Sadece bir aracım ben,anlatılması gerekenleri anlatan bir elçi. 2) BuğraMilat kendi içinde hep hayal ettiği feat yapmak istediği isimler varsa öğrenebilir miyiz ? Hiç böyle oturupta aman şununla feat. yapayım bununla sahneye çıkayım diye düşünmedim. Ama amerikada ki rapperlar'ın konserlerine gıpta ile bakmışımdır hep,bir gün öyle bir sahneye çıkmak isterim. 3) Sefalet Recordz hakkında neler düşünüyorsunuz ? Ortam nasıl ? Biraz bahseder misiniz ? Sefalet Records,herşeyden önce kardeşlik demek.Biz çok iyi dostlarız herşeyden önce. Rap ikinci planda kalıyor.her şey çok güzel,güzel insanlar olunca. 4) BuğraMilat'ın 2008 yılına dair düşünceleri ve gelecek adına beklentileri nelerdir ? 2008 yılında 2 klip sunduk underground'a.Bunun yanı sıra Singaf ile ortak mixtape projemizi verdik. Darp'ın 4.albümünü yapmayı düşünüyoruz Ertu ile bu sene.Ayrıca kafamda bir 4.solo projem var,bambaşka bir şey.Bizden sakladıkları gerçeklerin,içimizde ki şeytanın,insanlığın ve tabi ki "O"nun hakkında. 5) Sefalet recordz'dan Ajdar çıksa harbi dinler misiniz ? =))) Dinlemez olur muyum Sefalet Records'tan Fatih Ürek çıksa,aaa ne kadar yakışıklı adam derim hatta 6) T-rap piyasasını nasıl buluyorsunuz? Birbirini parçapinçik edip,yerin dibine sokup,üzerine basmaya çalışan onlarca nefs. El ele doğruya gitmek dururken,öss sorularında ki birbirine doğru gelen arabalar gibi hareket ediyoruz. Savaş karşıtı şarkılar yapıp, birbirimizle savaşıyoruz Böyle güzel çelişkili bir ortam işte. 7) BuğraMilat'ın hep içinde ukte kalan, olmak isteyip de olamadığı bir şey var mıdır ? Her zaman en güzele doğru yürüyorum.Doğruya doğru attığım her adımdan sonra,bir sonra ki doğru adım olmayı istiyorum 8 ) Hep albümleriniz ..name ..name diye adlandırılmış; bunun bir özel nedeni var mı? Bu soruyu eleyelim artık 9) BuğraMilat rastgele bir 24 saatini nasıl değerlendirir ? Kısaca anlatır mısınız ? Okula gidip geliyordum,o da bitti mezun olduk artık. 24 saatimin çoğunu kardeşim Singaf ile geçiriyorum.Basketbol oynuyoruz genelde. Bunun yanı sıra çocukken okuduğum bir kitap serisi vardı,onları tekrar okuyorum bu aralar FM oynamak vazgeçilmezimdir ve bir de tuvalette vakit geçirmek 10) Okuduğunuz bölümün rap hayatınıza katkısı oldu mu? Klip çekme olayında bir hayli tecrübe kazandığınızı görüyoruz. Kesinlikle oldu,bu yadsınamaz.İleriye dönük olsun,şu 2 sene içersinde olsun mükemmel artıları oldu bana,olacaktır da. Zaten hayatta şans diye bir şey yok,orada okumamı isteyen BİR'isi vardı demek ki 11) BuğraMilat gelecekte geçimini rap yaparak sağlamayı düşünüyor mu? Para kazanmayı hiç düşünmedim bu işe başlarken,hâla da düşünmüyorum.Sadece bir değişiklik artık para almadığım partilere çıkmıyorum,bu da benim hakkım. Para her şey değil,her şey sevgidir.Para için yapsam bu kadar içten olamazdım sanırım.Ben BİR şeyin peşindeyim,uğrundayım hepsi bu kadar. 12) Underground rap hayatınızdan maddi manevi neler g*türdü? Keşke yapmasaydım dediğiniz trackler, featler oldu mu? Manevi çok şey getirdi rap benim hayatıma hemde çok şey. Keşke yapmasaydım dediğim parçalar tabi ki oldu,çocukluğumda kaldı onlar ama.İnsan çocukken yanlışı yaparak doğruyu bulur ve deneyim kazanır. 13) Röportaj için teşekkürler. Sorular okuyucuları bayagı aydınlatacaktır Unutmadan rapmerkezi.org hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyiz Takip ediyorum sitenizi.Türkçe Rap için olumlu şeyler yapan herkese sevgim ve saygım büyük.Başarılar diliyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |