![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar recep ivedik ne zaman geliyomuş ayarlayak da topluca gidek ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() bis sınıfca gitces çarsamba gunu
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ewt çarşamba gelio ama ben cumartesi falan gitmeyi planlıyorum
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben izledim ya tamam komik ama malum espriler cok da koptum gülmekten yarıldım diyemem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() En iyisi bu fiLme okulu asıpta gitmek yoksa bi tadı çıkmaz :P ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() reCep iVedik arTık çh0k ünLü çaNkırıya qeLmes 0 ![]() Konu rC_rAq0 tarafından (03-11-2008 Saat 03:31 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() beyler kusura bakmayın ama ben okulu asamam cunku gecen donem bolca astım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() korsanı sarmıyo yaaa bende ascam he ne kadar devamsızlıgım ozursuz 27 gun olsada feda olsun recep abime beaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() san helal oslun be kadir sen o dun kaleye cıkarttın ya bizi daha bisee demiym sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |