![]() |
#1 |
![]() Napâlm Clan bünyesinde çalışmalarına devam eden Recm a.k.a. Venom bizlere farklı bir çalışma sunuyor.Beat'i yine Napâlm Clan'dan Rapoyed'e ait olan parçanın mix işlemleri Recm'e aittir.Keyifli Dinlemeler İndir: http://www.mediafire.com/?d5nf3lpcef4um35 Sözler: deli gibi yazdım lakin deme bakir oda kafir yeni katil tatil yok bakire nafile ruhuna paha biç paha biçen her piç bak oda kerpiç köy agası ben saklanma artık rapo gel dinlemek lazım edebine nazır edebiyat hazır bu teklemek hasmım emeklemek lazım vasiyeti yazdım ömrümü al vede boka bat kazım deli nazım benim azım deli bazı serseri mayın olur geri bastın nefir aldın tepem attı kepe katkı telif hakkım (hop) tepem attı gemi battı gene haşamat olacak adamın selamı batsın kelama laf edecek olanın adı batsın nigga safsın kapanır faslın asılın inkar edebilecek deli dumrul çok istersen dene beni durdur dere beyi vurdum sen üstüne bindirelecek yeni tursun kurşuna busted o kafana bi kasket arkanı dön çocuk kıçına bi lowkick lazım kokpit dolu deli benim evim duyarım kıvanç uyarım biraz aşk ihtiraz ve gel etme naz bu redpoint defans bu redpoint full as şarkımı paylas foruma yorumu bak ben bile korum köteklemiyorum ister begen sen ister begen begenmezsende yok sana giren en kolay şutum bak bu doksana girer dışarı çıkartınnn dur recm sakinn sinirim daraldıı sus tamam kalsın tavana asma köprü tamam asmam deli gibi koşarım ve üstüne basmam kaleme dökülen sözler daha hasta rapçiler züppe alayımız paspall rakibini iyi tart bak buda yeni tarz alırım altıma ve olursun paspas motherfuck'a lafı takar agzına sakız name'den önce öğrenilen kesinlikle fuck'tır şimdi çaktım hadi şimdi kalk noldu lan deme bak oldu fuck boğdu kelime sense handicap sensitive bu duygular ciglipaf seçtigim karakter çarizat'â benzer kuyrugu yanık kedi gibi dolanırsın çok sinirlenme çok sakinimdir çok bunalırsın çok kural yazılıdır yok kural hacı bok kuyusundayız yok bide kapı çok arzulusun al sana sapı kökünden ayrı o her yere girio herkeze koyuyo o herkeze sokuyo nufüsun patlar 3. kattan intehar teşebbüsü ölü bulunur ve gizemini koruyo ve anlaşılmaz ama gizeme kim giriyo tem otoyolu gibi otobanın işler ter kokusundada at gibi kişner deliye bayram hergün öptü enişten hemde en içten sentetik duygular esnedi bak |
|
![]() |
![]() |
![]() |