![]() |
#1 |
![]() evlere şenlik gel bize sago ezcikk oh oh kocumm benim Tarikatcı şeriatcı dövmeli mücahit otcu mücahit...Ben derdimde s*ktir derlerdi tarikatcı die..Alın A* ..photo shop deyinde bi göreyim.. ![]() ![]() ![]() Konu Malibu tarafından (08-01-2009 Saat 04:09 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() kişisel olarak sakıncasını görmüyorum ama o kadar hayranı olan kişinin bu şekilde görüntülenmesi planlı ve saçma bence hayranı olan kişilerin %75 inden fazla bi kısmı sagopadan etkilenerek bu görüşe kendini daha yakın hissedecektir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() cübbeli ahmet hoca'nın sagopa hakkında görüşleri http://h4bib.blogspot.com/2009/08/cu...pa-kajmer.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Özel Üye
|
![]() bu video nun birazını izledim ama çok çelişkili konuşuyorlar ayrıca sagonunda yaptığı iyi birşey değil benim düşüncem bu belki de amaçları sevenlerini sago aracılığıyla kendi taraflarına çekmek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]() Ne yani inanmıyormusun ? =) yada gerçektende katılıdıgını düşünmüyormusun reklam amaclı oldugunu sanıyorsun galiba? Farketmezki reklam için böle bi yol seciyorsa yada gerçekten cüppeli bilmem ne malının tarikatına katıldıysa 2 durumdada aptal oldugunu kanıtlıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |