![]() |
#1 |
![]() Linguistanbul'un Sagopa Kajmer'le yaptığı bir röportajda 'Ne tür kitaplar okursunuz?' sorusuna şu yanıtı vermiş:'Tasavvuf okurum.Fıkıh,akaid,hadis okuyorum.İmam-ı Ğazali (k.s),Abdulkadir-i Geylani (ks.),İmam-ı Rabbani (k.s),Mahmut Ustaosmanoğlu,Ahmed Mahmud Ünlü,Mehmet Zahid Koktu (k.s.),Mevlana Celaleddin (ks.) ve daha aklıma gelmeyen birçok zatın eserlerini etüt ediyorum.Okuduğumun boş olmamasına vaktimin zayi olmamasına itina ediyorum.İlim ilim demek kendini bilmek demek.Nice okumaktan caymalı.'
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]() Sago, Cübbeli Ahmet Hoca'nın vaazını dinlerken ==> http://www.18yer6.org/forum/sagodan-...isi-t2268.html
|
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() Kendisi bunu söyLüyor zaten.Laik devlet anlayışının olduğu bir toplumuz ve buna göre davranılması,düşünceLere saygıLı oLunması gerektiğini düşünüyorum.Dinci,tarikatçı.. vs. yakLaşımLarın da çok yanLış oLdugunu düsünüyorum.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]() Dinci,tarikatçı.. vs. yaklaşımların yanlış olduğu konusuna katılıyorum fakat, din üzerinden prim yapmak çok farklı bişey buna karşıyım.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]() Ben 4 sene önce Aybenin başı örtülü fotoğrafının yayınlandığında Kolera'nın ben rapime dinimi alet etmem dediği günleri de unutmadım ki şimdi 5 vakit namazımızı kılıyoruz diye övünüyorlar. Müslümansın görevini yapıyorsun bunu bas bas belirtmene ne gerek var, 5 vakit namazını kılıyorsun ama 5 sene önce yayınlanan rocco reklamını hâlâ alet edip ben şeker yalayarak para kazanmam diyorsun, dinimizce caiz birşey mi bu?
|
![]() |
![]() |